search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:10
MENU CLOSE

Σελίδα γνωριμιών στη Βραζιλία προσφέρει εκπτώσεις σε βουλευτές «για να ξεδίνουν εκεί και όχι στο κοινοβούλιο»!

21.03.2016 20:51
Κορωνοϊός-Βραζιλία: Η πιο «μαύρη» μέρα από την αρχή της πανδημίας - Ακόμη 600 θάνατοι μέσα σε 24 ώρες - Media

Ιστότοπος ερωτικών γνωριμιών προσφέρει έκπτωση σε κοινοβουλευτικούς που θα αποκτήσουν συνδρομή ώστε “να ξεδίνουν διαδικτυακά και όχι στο κοινοβούλιο”.

 

Ιστότοπος ερωτικών γνωριμιών προσφέρει έκπτωση σε κοινοβουλευτικούς που θα αποκτήσουν συνδρομή ώστε “να ξεδίνουν διαδικτυακά και όχι στο κοινοβούλιο”.

Ένας βραζιλιάνικος ιστότοπος ερωτικών γνωριμιών πρότεινε σήμερα στους Βραζιλιάνους κοινοβουλευτικούς, στο πλαίσιο ενός προωθητικού προγράμματός του, να αποκτήσουν συνδρομή με έκπτωση ώστε να “ξεδίνουν” διαδικτυακά αντί να σπέρνουν το χάος στο κοινοβούλιο.

«Ανησυχούμε για την κατεύθυνση που λαμβάνει το πολιτικό κλίμα στη χώρα, γι αυτό προσφέρουμε στους πολιτικούς μια προωθητική συνδρομή (…) ώστε να περιορίσουμε τις αισχρολογίες στις διαδικτυακές υπηρεσίες μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ιστότοπος.

“Αυτή η εκστρατεία έχει ως στόχο να ξεδίνουν οι βουλευτές και να σταματήσουν να τα κάνουν λίμπα” στο κοινοβούλιο, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Από την περασμένη Παρασκευή το κοινοβούλιο της Βραζιλίας εξετάζει την πρόταση για την αποπομπή της προέδρου Ντίλμα Ρουσέφ. Η χώρα έχει βυθιστεί σε μια άνευ προηγούμενου πολιτική κρίση με αφορμή το τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς με επίκεντρο την κρατική πετρελαϊκή εταιρεία Petrobras. Εκτιμάται ότι τουλάχιστον 34 βουλευτές και γερουσιαστές εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή.

Ο ιστότοπος, που επιτρέπει στους χρήστες να κλείνουν ραντεβού μεταξύ τους αλλά και να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, προσφέρει σε όλους τους κοινοβουλευτικούς που θα χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του έκπτωση 70%.

“Αρκεί να μας δώσουν τον αριθμό καταχώρισής τους στο Ανώτατο Εκλογοδικείο”, εξήγησε ένας εκπρόσωπός του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:09