search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:31
MENU CLOSE

Χόρευε σε διαγωνισμό χορού και ξαφνικά έπιασαν φωτιά τα γεννητικά της όργανα (Video)

23.03.2016 17:51
Χόρευε σε διαγωνισμό χορού και ξαφνικά έπιασαν φωτιά τα γεννητικά της όργανα (Video) - Media

Από τη φωτιά, έπαθε εγκαύματα στον κόλπο, αλλά προτίμησε να μην πάει στο νοσοκομείο και συνέχισε στον διαγωνισμό χορού.

 

 

Από τη φωτιά στα γεννητικά της όργανα, έπαθε εγκαύματα στον κόλπο, αλλά προτίμησε να μην πάει στο νοσοκομείο και συνέχισε στον διαγωνισμό χορού.               

Η γυναίκα που διαγωνίζεται σε επίδειξη χορού, φοράει μια στενή μπλούζα και ένα ακόμη στενότερο σορτς. Χορεύει και λικνίζεται για μια θέση στον τελικό. Η χορογραφία της έχει ένα μυστικό «άσσο» που θα της έδινε το εισιτήριο.

Θα χόρευε έναν «καυτό» χορό με πραγματικές φλόγες να αγκαλιάζουν το κορμί της. Όμως κάτι δεν υπολόγισε καλά και χωρίς κανείς να καταλάβει πως, πήρε φωτιά το στενό, μικροσκοπικό σορτς της, ακριβώς μπροστά στον καβάλο.

Μαζί με το σορτς, άρχισαν να καίγονται και τα γεννητικά της όργανα. Έκανε ένα βήμα για να κατέβει από την πίστα αλλά γλίστρησε. Και επί 20 δευτερόλεπτα η ευαίσθητη περιοχή της είχε πιάσει φωτιά.

Τελικά με τη βοήθεια κάποιων κριτών κατάφερε να σβήσει τις φλόγες. Όμως η ζημιά είχε γίνει. Είχε πάθει εγκαύματα στον κόλπο της. Η ίδια αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και προτίμησε να συνεχίζει να χορεύει μέχρι να περάσει στην τελική φάση. Ακόμη και τώρα κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως έπιασε φωτιά το σορτσάκι στο συγκεκριμένο σημείο… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30