search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:51
MENU CLOSE

Ο ψύχραιμος Μπένυ

06.05.2011 06:34
oldphotos130451723579.jpg

Σε σύντομη ανταπόκριση  από την Αθήνα και με τίτλο «Εμπόδιο στην άμυνα του γείτονα δημιουργεί η κρίση», η εφημερίδα Sabah αναφέρει ότι λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης η άμυνα της Ελλάδας αντιμετωπίζει προβλήματα, υπογραμμίζει ότι πάγωσαν οι εξοπλισμοί για 5 χρόνια και ότι η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να εφαρμόσει το εξοπλιστικό της πρόγραμμα.

Σε σύντομη ανταπόκριση  από την Αθήνα και με τίτλο «Εμπόδιο στην άμυνα του γείτονα δημιουργεί η κρίση», η εφημερίδα Sabah αναφέρει ότι λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης η άμυνα της Ελλάδας αντιμετωπίζει προβλήματα, υπογραμμίζει ότι πάγωσαν οι εξοπλισμοί για 5 χρόνια και ότι η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να εφαρμόσει το εξοπλιστικό της πρόγραμμα. Ε, λοιπόν, παρά το γερό ψαλίδι και τα προβλήματα που αρχίζουν να δημιουργούνται, δεν είναι έτσι όπως τα λένε οι Τούρκοι! Και ξέρετε γιατί; Διότι σε μερικά πράγματα από πλευράς ποιότητας και τεχνολογίας είχαμε από ανύποπτο χρόνο τεχνολογική υπεροχή μερικών ετών .Και έχουμε και τον …Μπένυ -που δεν ”τσιμπάει ” και επιδεικνύει ”στρατηγική ψυχραιμία” – εξάλλου! Α.Χ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15