search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:12
MENU CLOSE

Ειδικό κοστούμι – πάπλωμα για τους λάτρεις του… ύπνου! (Photos + Video)

24.03.2016 14:01
Ειδικό κοστούμι - πάπλωμα για τους λάτρεις του… ύπνου! (Photos + Video) - Media

Μια ώρα ύπνου θα απολέσουμε την Κυριακή 27 Μαρτίου με την αλλαγή της ώρας. Οπότε, όλοι οι λάτρεις του ύπνου πρέπει να προετοιμαστούν γι’ αυτή την δυσάρεστη αλλαγή.

 

Μια ώρα ύπνου θα απολέσουμε την Κυριακή 27 Μαρτίου με την αλλαγή της ώρας. Οπότε, όλοι οι λάτρεις του ύπνου πρέπει να προετοιμαστούν γι’ αυτή την δυσάρεστη αλλαγή.

Την λύση βρήκε το Jurys Inn Hotel Group από τη Μεγάλη Βρετανία σε συνεργασία με την ενδυματολόγο Γουέντι Μπένστιντ, δημιουργώντας ένα καινοτόμο κοστούμι – πάπλωμα για να κοιμάστε όπου θέλετε, ό,τι ώρα θέλετε.

«Ως ένα έθνος εργασιομανών, πράγματα όπως η κόπωση, η έλλειψη ύπνου και άνεσης των κρεβατιών μας μπορούν να μετατρέψουν το πρωινό ξύπνημα σε μια δύσκολη διαδικασία, οπότε δημιουργήσαμε το “THE SUVET”. Εάν υπάρξει αρκετό ενδιαφέρον για αυτό το πρωτότυπο, σίγουρα θα σκεφτούμε την έναρξη παραγωγής μιας περιορισμένης έκδοσής του – εξάλλου σε ποιον δεν αρέσει η σκέψη ενός παπλώματος κάθε μέρα» δήλωσε το Jurys Inn Hotel Group.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:11