search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:50
MENU CLOSE

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 5 Μαΐου

05.05.2011 03:03
Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 5 Μαΐου - Media

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο αφιερωμένο στον Θανάση Βέγγο και όλα όσα αυτός ο «καλός μας άνθρωπος» χάραξε στο συλλογικό μας υποσυνείδητο. Ο Θανάσης έφυγε αλλά το κουπί στη γαλέρα της ζωής μας συνεχίζεται…(Σελ.4-5)

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο αφιερωμένο στον Θανάση Βέγγο και όλα όσα αυτός ο «καλός μας άνθρωπος» χάραξε στο συλλογικό μας υποσυνείδητο. Ο Θανάσης έφυγε αλλά το κουπί στη γαλέρα της ζωής μας συνεχίζεται…(Σελ.4-5)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Όλα βαίνουν κακήν κακώς Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα ενέχυρα που εγγράφονται στους νέους δανεισμούς της χώρας καθώς και λεπτομερή παραδείγματα για το πώς ακριβώς λειτουργεί ο μηχανισμός κερδοσκοπίας με τη διαχείριση του ελληνικού χρέους. (Σελ. 4-5, 50-51)

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Βουλιάζει στο βάλτο του ανασχηματισμού και ο Παπανδρέου περί άλλων τυρβάζει, προσπαθώντας να σπρώξει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα μήπως και κατατεθεί και βρει χρόνο για… εξορμήσεις στο εξωτερικό, όπως σχεδιάζει. (Σελ. 10-11)

ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗ MARFIN: Ένας χρόνος σιωπή, οι ευθύνες και η ατιμωρησία. (Σελ. 20-21)

ALTER: Κλίμα παρατεταμένης αγωνίας για τους εργαζόμενους στο κανάλι, καθώς οι τράπεζες (πλην της Marfin) δεν επιθυμούν να βάλουν ξανά το χέρι στην τσέπη. (Σελ. 57)

ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: «Από τη …φραπεδιά, στο φρέντο»: Όλες οι ρυθμίσεις για την παρωχημένη ανάπτυξη μέσω κατασκευής παραθεριστικών κατοικιών, γκολφ και ξενοδοχειακών μονάδων όπου υπάρχει ελεύθερη γη και η κωλοτούμπα μετά την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ. Ακόμη: Το κακούργημα της παράνομης στάθμευσης και το πταίσμα της αυθαίρετης δόμησης. Ποιοι και γιατί δεν εισπράττουν τα πρόστιμα από τα αυθαίρετα. Πώς θα μπορούσε το υπουργείο Οικονομικών να εισπράξει 800 εκατομμύρια ευρώ μόνον από τα πρόστιμα σε 6.250 αυθαίρετες βίλες.

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art» με αφιέρωμα στον Θανάση Βέγγο, την τελευταία μυθική κινηματογραφική φιγούρα που δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ακόμη: Συνέντευξη με τον  Ίαν Γκίλαν, ψυχή των Depp Purple, η παράσταση «Μέσα» του Δημήτρη Παπαϊωάννου και το γιατί δεν σπάει φέτος ταμεία και η 17η Art Athina που προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24