search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:13
MENU CLOSE

Καταγγελία «βόμβα» πρώην δημάρχου της Ν. Υόρκης: Θεωρώ την Χίλαρι Κλίντον ιδρυτικό μέλος του ISIS!

24.03.2016 19:41
Καταγγελία «βόμβα» πρώην δημάρχου της Ν. Υόρκης: Θεωρώ την Χίλαρι Κλίντον ιδρυτικό μέλος του ISIS! - Media

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζιουλιάνι, κατηγόρησε έμμεσα την υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, για την δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους.

 

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζιουλιάνι, κατηγόρησε έμμεσα την υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, για την δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους.

«Είχε την ευκαιρία της για να (στρέψει τον λαό ενάντια στο ISIS) – Βοήθησε στη δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους. Η Χίλαρι Κλίντον θα μπορούσε να θεωρηθεί ιδρυτικό μέλος του ISIS» δήλωσε ο Τζιουλιάνι σε εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού FOX.

Σε ερώτηση για το πώς η Κλίντον συνέβαλε στη δημιουργία του ISIS, o πρώην δήμαρχος απάντησε: «Με το να είναι μέρος μιας κυβέρνησης που επέτρεψε (τον Ιρακινό πρωθυπουργό Νούρι αλ-Μαλίκι) να κυβερνά το Ιράκ, αναγκάζοντας τους Σιίτες να επιλέξουν. Με το να μην παρεμβαίνει στη Συρία την κατάλληλη στιγμή. Με το να είναι μέρος μιας κυβέρνησης που χάραξε δώδεκα γραμμές στην άμμο και αστειεύτηκε γι’ αυτό».

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος επεσήμανε ότι αυτές οι αποφάσεις δεν ήταν άμεση αρμοδιότητα της Secretary of State, θέση που κατείχε η Κλίντον στην κυβέρνηση Ομπάμα, και ότι αυτές αποτελούν κοινές πολιτικές που δεν θα μπορούσε από μόνη της να αλλάξει. Τότε, ο Τζιουλιάνι ανέφερε ότι «αυτό θα προσπαθούσε να κάνει ο κάθε πατριώτης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:12