12/08/2020 09:44:07

Μήνυμα για την αξιολόγηση από τον Σταθάκη για την 25η Μαρτίου: «Μέχρι τις 22 Απριλίου ελπίζουμε να έχουμε συμφωνία»

Μήνυμα για την αξιολόγηση από τον Σταθάκη για την 25η Μαρτίου: «Μέχρι τις 22 Απριλίου ελπίζουμε να έχουμε συμφωνία» - Media

Στο θέμα της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές αναφέρθηκε σήμερα από τα Χανιά ο υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πορεία της διαπραγμάτευσης ο κ. Σταθάκης δήλωσε:

«Μόλις τελειώσει το καθολικό Πάσχα συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις, ελπίζουμε ότι στο ορόσημο που έχουμε θέσει -22 Απριλίου- θα έχουμε και τη συμφωνία».

Ο υπουργός Οικονομίας εκπροσωπεί την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του 1821 και το πρωί παρέστη στην επίσημη δοξολογία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων.

Αναφερόμενος στο μήνυμα της σημερινής επετείου δήλωσε:

«Σήμερα εορτάζουμε την εθνική επέτειο που συμβολίζει τις αξεπέραστες αρχές της εθνικής ανεξαρτησίας και της ελευθερίας.

Ταυτόχρονα γιορτάζουμε τις μεγάλες αξίες που έχει κάθε σύγχρονο κράτος το οποίο κατακτήσαμε με την επανάσταση του 1821, τις άξιες της δημοκρατίας της ισότητας και της αλληλεγγύης.

Αυτές είναι οι κοινές αξίες στο μεγάλο ευρωπαϊκό μας σπίτι.

Σήμερα, σε μια περίοδο κρίσης, αυτές οι αξίες αποτελούν την αξεπέραστη κληρονομιά πάνω στην οποία πρέπει να προσκολληθούμε».

Οι εκδηλώσεις στα Χανιά συνεχίστηκαν με κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης και ολοκληρώνονται με παρέλαση μαθητικών τμημάτων, παραδοσιακών συλλόγων προσκόπων και αγημάτων από τα τρία όπλα των ενόπλων δυνάμεων στη Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.