search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:09
MENU CLOSE

Τα αινίγματα του Μητσοτακέικου

05.05.2011 17:52
oldphotos130457929129.jpg

Μεγάλο αίνιγμα θεωρούν πολλοί την απόφαση του Μητσοτάκαρου να βγει με δήλωση στήριξης της κυβέρνησης τη μέρα που η θυγατέρα του έδινε συνέντευξη Τύπου για να καταγγείλει το ΠΑΣΟΚ για ακυβερνησία.

Μεγάλο αίνιγμα θεωρούν πολλοί την απόφαση του Μητσοτάκαρου να βγει με δήλωση στήριξης της κυβέρνησης τη μέρα που η θυγατέρα του έδινε συνέντευξη Τύπου για να καταγγείλει το ΠΑΣΟΚ για ακυβερνησία. Όπως ήταν φυσικό, οι βόμβες του Μητσοτάκη επισκίασαν πλήρως τις δηλώσεις Ντόρας, ενώ και η διαφωνία με τη δήλωση αυτή του γιου του Κυριάκου έπαιξε πιο δυνατά από τη συνέντευξη της προέδρου του ΔΗΣΥ. Πολλοί λένε ότι μέσα στην οικογένεια έχουν μοιράσει τους ρόλους και ότι ο Μητσοτά­κης ακολουθεί τον δικό του μοναχικό δρόμο της συναίνεσης επιχειρώντας στα στερνά του να εξωραΐσει το αμαρτωλό παρελθόν του, ενώ ταυτόχρονα βοηθά τη θυγατέρα να αποκοπεί από τη βαριά και απωθητική για πολλούς σκιά του, αν και αυτό για τους περισσότερους πολιτικούς αναλυτές θεωρείται απίθανο. Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:09