search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:46
MENU CLOSE

Ηρωική προσγείωση στο Καζακστάν μετά από μηχανική βλάβη – Σώοι όλοι οι επιβάτες (Video)

28.03.2016 07:40
Επιβάτης με κορωνοϊό πέθανε σε αεροπλάνο την ώρα της πτήσης – Ερωτήματα για το πώς κατάφερε να επιβιβαστεί (Video)  - Media

Δύο πιλότοι από το Καζακστάν κατάφεραν να προσγειώσουν με ασφάλεια ένα επιβατικό αεροσκάφος που μετέφερε 116 επιβάτες μετά που υπέστη μηχανική βλάβη στις ρόδες προσγείωσης.

 

Δύο πιλότοι από το Καζακστάν κατάφεραν να προσγειώσουν με ασφάλεια ένα επιβατικό αεροσκάφος που μετέφερε 116 επιβάτες μετά που υπέστη μηχανική βλάβη στις ρόδες προσγείωσης.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προσγείωσης, οι δυο πιλότοι συνειδητοποίησαν πως είχε χαλάσει ο μηχανισμός για τις εμπρόσθιες ρόδες του αεροσκάφους. Ο κυβερνήτης, με δική του ευθύνη, επέλεξε να προσγειώσει το αεροπλάνο «με την κοιλιά», χρησιμοποιώντας μόνο τις πόρτες του αεροσκάφους για βοήθεια. Τα κατάφερε με απόλυτη επιτυχία και όλοι οι επιβάτες χαίρουν άκρας υγείας.

Το αεροσκάφος, τύπου Fokker 100, της εταιρείας «Bek Air» εκτελούσε το δρομολόγιο από Κιζιλόρντα προς Αστάνα. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, το αεροσκάφος υπέστη τις ελάχιστες δυνατές ζημιές και μπορεί να αποκατασταθεί.

Pilot makes emergency landing after front landing gear malfunc…

A Bek Air pilot was forced to make an emergency landing without the use of their aircraft's front wheels at Astana International Airport in Kazakhstan

Posted by RT Play on Sunday, 27 March 2016

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:44