search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:52
MENU CLOSE

Οι παγίδες

06.05.2011 21:38
oldphotos130458830297.jpg

Στις προγραμματισμένες για την ερχόμενη Κυριακή εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Αλβανία η Εθνική Ελληνική Μειονότητα θα εκφραστεί μέσω δύο κομμάτων, του ΚΕΑΔ (Κόμμα Ένωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) και του νεοσύστατου κόμματος MEGA (Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον).

Στις προγραμματισμένες για την ερχόμενη Κυριακή εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Αλβανία η Εθνική Ελληνική Μειονότητα θα εκφραστεί μέσω δύο κομμάτων, του ΚΕΑΔ (Κόμμα Ένωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) και του νεοσύστατου κόμματος MEGA (Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον). Το γεγονός ότι η πολιτική εκπροσώπηση της μειονότητας εμφανίζεται διασπασμένη δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό. Καταστροφικό για τα συμφέροντα της μειονότητας, ωστόσο, θα είναι αν η ΚΕΑΔ (που προσεγγίζει το αλβανικό σοσιαλιστικό κόμμα) και η MEGA (που βρίσκεται κοντά στο Δημοκρατικό του Μπερίσα) παγιδευτούν στην οξεία πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο μεγάλων αλβανικών κομμάτων. Πρόκειται για μια αντιπαράθεση η οποία, σύμφωνα με τις εκθέσεις του ΟΑΣΕ, «αντικατοπτρίζεται στις βίαιες πράξεις κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας». Προσοχή…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:50