search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:50
MENU CLOSE

O σωματοφύλακας του Elton John τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

29.03.2016 07:01
Νοσηλεύεται βαριά άρρωστος ο θρυλικός Έλτον Τζον - Ακύρωσε τις εμφανίσεις του - Media

Για σεξουαλική παρενόχληση μηνύει ο πρώην σωματοφύλακάς του τον Elton John.

 

Για σεξουαλική παρενόχληση μηνύει ο πρώην σωματοφύλακάς του τον Elton John. Σύμφωνα με τον σωματοφύλακα, τον Jeffrey Wenninger, ο 69χρονος φέρεται να προσπάθησε να πιάσει τα γεννητικά του όργανα, αφού του τσίμπησε το στήθος και του είπε πόσο γοητευτικός είναι.

Ο Wenninger καταγγέλει τρία περιστατικά για το 2014. Σε παρόμοιο περιστατικό φαίνεται να του είπε πως «έχει πολλά γκέι γονίδια, απλά ακόμα δεν το έχει καταλάβει». Ο δικηγόρος του σωματοφύλακα σημειώνει πως οι παρενοχλήσεις του τραγουδιστή κλιμακώθηκαν σε ένταση και συχνότητα μετά το 2010.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Wenninger, ο οποίος εργαζόταν για τον Elton John  από το 2002 μέχρι το 2014, προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει τον Σερ. Με τη μήνυση, επιδιώκει να λάβει αποζημίωση «για ακραία ψυχική και σωματική οδύνη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:50