search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:40
MENU CLOSE

Πούτιν: Ο μεγάλος γητευτής!

24.09.2009 18:14

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν αναδεικνύεται σε μεγάλο γητευτή άγριων ζώων

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν αναδεικνύεται σε μεγάλο γητευτή άγριων ζώων, φτάνει να υπάρχουν πάντοτε οι κάμερες των φωτογράφων και της τηλεόρασης για να απαθανατίζουν τις καλά σκηνοθετημένες σκηνές του με άγρια ζώα σε διάφορα σημεία της Ρωσίας! Η τελευταία του εμφάνιση ήταν με τις δύο πρώτες λεοπαρδάλεις που έφτασαν σε νέο κέντρο εκτροφής αγρίων θηραμάτων στα προάστια του Σότσι.

Αφού έβγαλε τα γυαλιά ηλίου, ο Πούτιν πλησίασε ήρεμα τα αιλουροειδή, που έδειξαν αμέσως τα δόντια τους, πριν ανοίξει το κλουβί για να επιτρέψει στις λεοπαρδάλεις – τις οποίες πρόσφερε το Τουρκμενιστάν – να μπουν σε έναν μεγάλο χώρο του κέντρου, ενώ τα φλας των φωτογράφων αναβόσβηναν. Αμέσως μετά, ο Πούτιν πήρε το κινητό τηλέφωνό του και κάλεσε τον πρόεδρο του Τουρκμενιστάν για να τον διαβεβαιώσει ότι το δώρο του είναι πολύ όμορφο!…

Μαζί του ήταν και αντιπροσωπεία της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Επιτροπής Συντονισμού για το Σότσι, το οποίο θα φιλοξενήσει τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2014.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:40