search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:31
MENU CLOSE

Καθηγητής στην Κίνα προσπάθησε να βιάσει μαθήτρια στην αυλή του σχολείου

29.03.2016 13:39
Προφυλακιστέος ο 44χρονος καθηγητής για την αποπλάνηση μαθήτριας - Media

Ένας καθηγητής στην Κίνα προσπάθησε να βιάσει μια μαθήτρια την ώρα του διαλείμματος. 

Ένας καθηγητής στην Κίνα προσπάθησε να βιάσει μια μαθήτρια την ώρα του διαλείμματος. Ο καθηγητής αφού γδύθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μαθητών, στρίμωξε σε έναν τοίχο μια από τις μαθήτριες και προσπάθησε να τη βιάσει. Η κοπέλα προσπάθησε να ξεφύγει αλλά ο άντρας συνέχιζε να την κρατά και να μην την αφήνει να φύγει.

Το συμβάν έλαβε τέλος όταν επενέβησαν οι άλλοι καθηγητές και έσωσαν την κοπέλα. Ο άντρας συνελήφθη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε από την οικογένειά του στο νοσοκομείο καθότι στο παρελθόν υπέφερε από ψυχωτικά επεισόδια, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από το σχολείο η κοπέλα δεν έφερε κάποιο τραυματισμό.

 Η ανακοίνωση του σχολείου αναφέρει πως ο άντρας δούλευε στα εργαστήρια του σχολείου και πως έπασχε από ψυχική ασθένεια τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, το σχολείο ξεκαθάρισε πως ο δάσκαλος είχε λάβει κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσει τα ψυχωτικά επεισόδια που είχε. Μέχρι τώρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σχολείου, δεν είχαν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και ο άντρας ήταν άψογος στα καθήκοντά του. Την υπόθεση τώρα διερευνά η αστυνομία 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:31