search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:00
MENU CLOSE

Η πιο επικίνδυνη σέλφι της ζωής του – Του όρμηξε αγριεμένος γορίλας (Video)

29.03.2016 16:12
Η πιο επικίνδυνη σέλφι της ζωής του – Του όρμηξε αγριεμένος γορίλας (Video) - Media

Φαίνεται ότι κάτι εκνεύρισε τον τεράστιο γορίλα και την ώρα που ένας αμέριμνος άνδρας τραβούσε σέλφι, ο γορίλας πήρε φόρα και όρμησε.

 

 

Φαίνεται ότι κάτι εκνεύρισε τον τεράστιο γορίλα και την ώρα που ένας αμέριμνος άνδρας τραβούσε σέλφι, ο γορίλας πήρε φόρα και όρμησε.

Ευτυχώς που υπήρχε και το ειδικό προστατευτικό τζάμι στον ζωολογικό κήπο της Νεμπράσκα, αλλιώς τίποτε δεν θα μπορούσε να γλυτώσει τον άνδρα από τα χέρια και τα δόντια του γορίλα.

Ο Κιχίτο είναι η ατραξιόν του κήπου. Είναι το κυρίαρχο αρσενικό. Είναι τεράστιος και ευκίνητος μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο κλουβί για τους γορίλες. Μαζί του ζουν άλλοι 20 γορίλες, αρσενικοί και θηλυκοί, αλλά ο Κιχίτο είναι ο βασιλιάς τους.

Ένας αμέριμνος επισκέπτης του ζωολογικού κήπου αποφάσισε να βγάλει μια σέλφι, όταν τον είδε να βρίσκεται πίσω του. Έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και πήρε μια σοβαρή πόζα. Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, το τεράστιο αρσενικό με μεγάλες δρασκελιές καλύπτει την απόσταση και πέφτει με ορμή επάνω στο τζάμι.

Το χαρακτηριστικό της «ιστορίας της σέλφι» αυτής δεν είναι τόσο η σφοδρή επίθεση του γορίλα, όσο το ανέκφραστο πρόσωπο του άνδρα. Σαν να μην κατάλαβε τι χτύπησε πίσω του σαν βόμβα, σαν να μην κατάλαβε τι θα μπορούσε να συμβεί εάν δεν υπήρχε το τζάμι.

Πριν λίγες ημέρες πάντως ο Κιχίτο με μια γροθιά σαν βαριοπούλα, ράγισε το ίδιο άθραυστο τζάμι το οποίο και αντικαταστάθηκε. Οι γορίλες θεωρούνται θηλαστικά εξαιρετικής ευφυΐας και δύναμης ενώ σε ένα ποσοστό 95% – 99%, έχουν το ίδιο DNA με τους ανθρώπους.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:59