search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:29
MENU CLOSE

«Εσείς θα κοιμόσαταν με καρχαρίες;»-Νέος διαγωνισμός από το ενυδρείο του Παρισιού (Photos-Video)

29.03.2016 16:39
«Εσείς θα κοιμόσαταν με καρχαρίες;»-Νέος διαγωνισμός από το ενυδρείο του Παρισιού (Photos-Video) - Media

Το Ενυδρείο του Παρισιού οργανώνει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό θέλοντας να αλλάξει τη κοινή πεποίθηση που υπάρχει γύρω από τους καρχαρίες, δίνοντας τη δυνατότητας σε λίγους «τυχερούς» να περάσουν ένα βράδυ σε υποβρύχιο δωμάτιο στη γυάλα με τους καρχαρίες.

Οι υποψήφιοι μπορούν να μπουν στο διαγωνισμό μέσω της πλατφόρμας του Airbnb και να γράψουν κάτι σχετικά με τους εαυτούς τους μέχρι τα μεσάνυχτα της 3ης Απριλίου. Οι νικητές θα φιλοξενηθούν στο υποβρύχιο αυτό δωμάτιο στις 11,12 και13 Απριλίου.

«Η ιδέα του εγχειρήματος είναι να εξηγήσουμε τη ζωή του καρχαρία, πως ζει και να εξηγήσουμε τις διαφορετικές συμπεριφορές τους. Οι νικητές θα μπορούν να ταΐσουν τα μωρά καρχαρία και μετά θα δειπνήσουν οι ίδιοι. Θα μπορούν [οι νικητές] να παρατηρήσουν τους 35 καρχαρίες που υπάρχουν στο ενυδρείο» δήλωσε η υπεύθυνη του Airbnb Αν Σοφί Φρενόβ.

Οι υπεύθυνοι έχουν λάβει σοβαρά υπόψη τους την ασφάλεια των συμμετεχόντων και έτσι θα πρέπει όσοι συμμετάσχουν να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος, να ζυγίζουν λιγότερο από 190 κιλά και οι δύο μαζί και να μπορούν να σκαρφαλώσουν για να μπουν και να βγουν από το δωμάτιο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15