search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:50
MENU CLOSE

Η Ισμήνη Μπάρακλη παρουσιάζει το νέο της βιβλίο στο Public Cafe!

29.03.2016 17:27
Νέες φθινοπωρινές κυκλοφορίες στις προθήκες των βιβλιοπωλείων - Media

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου, στις 21.00, η Ισμήνη Μπάρακλη σας περιμένει στο Public Cafe Συντάγματος για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο “Το μυστικό της πεταλούδας”.

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου, στις 21.00, η Ισμήνη Μπάρακλη σας περιμένει στο Public Cafe Συντάγματος για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο “Το μυστικό της πεταλούδας”.

«Τιποτένιος ο άνθρωπος,

οσμή από χώμα, καρτερεί τα φτερά να πετάξει, 

να ξυπνήσει μια μέρα πεταλούδα. 

Μυστικός ο αγώνας, κρυφός, μόνο για κείνον».

Τέσσερις γυναίκες στο χθες και το σήμερα ξεδιπλώνουν έναν τρισυπόστατο άντρα, ορίζοντας μοιραία και αμετάκλητα τη ζωή του, αυτή του Φραγκούλη του Ληστή, του Αυγουστή Παπαδάκη, του Γέροντα Ιωάννη· ενός επικίνδυνου ανθρώπου, ενός μοναδικά υπέροχου άντρα, ενός ταπεινού ασκητή… Ένας αόρατος διαβήτης χαράζει μοίρα προς μοίρα τον κύκλο της ζωής του, κεντώντας σταυροβελονιά παρόν με παρελθόν…

Ο ταραγμένος βίος ενός αμαρτωλού που τα βήματά του θα τον οδηγήσουν μέχρι τα πιο βαθιά μονοπάτια της αγάπης. Η παρανομία, τα πάθη, το έγκλημα θα συγκρουστούν με το βαθύτερο στοιχείο της ύπαρξης, τη συνείδηση. Κι ένας ισόβιος αγώνας ξεκινά, με τρόπαιο την κάθαρση και τίμημα τον αβάσταχτο έρωτα ανάμεσα σ’ έναν άντρα με σκοτεινό παρελθόν και μια γυναίκα με λαμπρό μέλλον… Πώς μπορεί ένας αδιέξοδος έρωτας να γεμίσει φως τις ζωές των ανθρώπων; 

Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας Λένα Μαντά, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Αυγουστίνος Ρεμούνδος.

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός

 

Είσοδος: Ελεύθερη

Ενημερωθείτε για όλο το πρόγραμμα στο http://blog.public.gr/

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:49