search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:20
MENU CLOSE

Η ιστορία της πιο παράξενης «selfie» – Ο Βρετανός εξηγεί γιατί έβγαλε φωτογραφία με τον αεροπειρατή

30.03.2016 06:38
Η ιστορία της πιο παράξενης «selfie» - Ο Βρετανός εξηγεί γιατί έβγαλε φωτογραφία με τον αεροπειρατή - Media
 
Ο Βρετανός που έβγαλε φωτογραφία με τον αεροπειρατή της EgyptAir εξηγεί γιατί μπήκε στη διαδικασία να βγάλει selfie μαζί του χαμογελώντας.

 

Ο Βρετανός που έβγαλε φωτογραφία με τον αεροπειρατή της EgyptAir εξηγεί γιατί μπήκε στη διαδικασία να βγάλει selfie μαζί του χαμογελώντας.

«Ήθελα να βγάλω τη φωτογραφία για να δουν καλύτερα τη ζώνη με τα «εκρηκτικά» που φόραγε στη μέση του ο αεροπειρατής. Θεώρησα ότι εάν η βόμβα ήταν αληθινή δεν θα είχα κάτι να χάσω».

Ο 26χρονος Ben Innes, ήταν ένας από τους 3 επιβάτες και τα 4 μέλη του πληρώματος που είχαν παραμείνει στο αεροσκάφος μέχρι το τέλος της αεροπειρατείας, της πτήσης που κατευθυνόταν από το Κάιρο στην Αλεξάνδρεια, αλλά τελικά προσγειώθηκε στην Κύπρο.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όπου ο Innes φωτογραφήθηκε με τον αεροπειρατή, ο οποίος όπως ισχυριζόταν φορούσε μία ζώνη με εκρηκτικά τα οποία όμως αποδείχθηκαν ψεύτικα.

Ο Innes ζει στο Aberdeen και επέστρεφε από επαγγελματικό ταξίδι. Μιλώντας στην εφημερίδα Sun, αποκάλυψε τα κίνητρά του για τη φωτογραφία.

«Δεν είμαι σίγουρος γιατί το έκανα, έριξα ένα βλέμμα στο κενό καθώς προσπαθούσα να παραμείνω χαμογελαστός. Θεώρησα ότι εάν η βόμβα ήταν αληθινή δεν θα είχα τίποτα να χάσω, έτσι αποφάσισα να πλησιάσω για να την δω καλύτερα» είπε ο Innes.

«Ζήτησα από ένα μέλος του πληρώματος να μεταφράσει και να ρωτήσει τον αεροπειρατή εάν μπορούσα να πλησιάσω και να βγάλω μία selfie μαζί του. Έγνεψε οκ, έτσι στάθηκα δίπλα του και γέλασα στην κάμερα όταν η συνοδός έβγαλε την φωτογραφία. Πρέπει να είναι η πιο κορυφαία selfie στην ιστορία» πρόσθεσε ο Innes.

«Μισή ώρα μετά από την προσγείωση μας στη Λάρνακα, ζήτησα να βγάλουμε τη φωτογραφία καθώς καθόμασταν και περιμέναμε. Είπα γιατί όχι; Εάν ήταν να μας ανατινάξει δεν θα είχε καμία σημασία ούτως ή άλλως» είπε ο Innes και υποστήριξε ότι από κοντά η ζώνη με τα εκρηκτικά έμοιαζε ψεύτικη, «έτσι αποφάσισα να επιστρέψω στη θέση μου και να σχεδιάσω την επόμενη κίνησή μου».

Όμως λίγο αργότερα όλοι οι όμηροι απελευθερώθηκαν και η αεροπειρατεία έληξε.

Πηγή: The Guardian

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:19