search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:40
MENU CLOSE

«Όλα καλά» με το Πόθεν Έσχες Σταθάκη – Προθεσμία 15 ημερών σε Ψυχάρη για τα παραστατικά

30.03.2016 16:20
«Όλα καλά» με το Πόθεν Έσχες Σταθάκη - Προθεσμία 15 ημερών σε Ψυχάρη για τα παραστατικά - Media

Στο αρχείο έθεσε η Επιτροπή Πόθεν Έσχες την υπόθεση του Γιώργου Σταθάκη καθώς οι εξηγήσεις που έδωσε ο υπουργός Οικονομίας, για την προβληματική δήλωση περιουσιακής κατάστασης του κρίθηκαν ικανοποιητικές από τα μέλη της Επιτροπής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απόφαση ελήφθη με ψήφους 6-1 καθώς φέρεται να μειοψήφισε μόνο ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης. Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορούσε το τα 1,8 εκατ΄ευρώ που είχε «ξεχάσει» να δηλώσει ο υπουργός Οικονομίας με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι «μέτρησε» το γεγονός ότι ο Γιώργος Σταθάκης κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα στο οποίο παρουσίαζε τις κινήσεις του λογαριασμού του, πείθοντας τους δικαστικούς (μέλη της Επιτρόπης) αλλά και το γεγονός ότι από μόνος του προχώρησε στην κατάθεση συμπληρωματικής δήλωσης.  

Σχετικά με την υπόθεση του Σταύρου Ψυχάρη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Επιτροπή Πόθεν Έσχες έχει στείλει εδώ και ένα δεκαήμερο επιστολή στον «ισχυρό άνδρα» του ΔΟΛ προκειμένου να προσκομίσει τα παραστατικά που έλειπαν από τις δηλώσεις περιουσιακής του κατάστασης χωρίς όμως να έχει λάβει ακόμα απάντηση.  

Αναφορικά με την υπόθεση του Αλέξη Μητρόπουλου η Επιτροπή αποφάσισε να απευθυνθεί στην Αρχή για την καταπολέμηση του «μαύρου» χρήματος προκειμένου η αντίστοιχη επιτροπή της Μεγάλης Βρετανίας να αποστείλει σχετικά στοιχεία με πιθανές τραπεζικές καταθέσεις του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Λονδίνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:40