search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:53
MENU CLOSE

Παρασκηνιακή «διερευνητική» προσέγγιση Παπανδρέου από Θεοδωράκη – Θετική ανταπόκριση από τον ΓΑΠ

30.03.2016 17:21
Παρασκηνιακή «διερευνητική» προσέγγιση Παπανδρέου από Θεοδωράκη - Θετική ανταπόκριση από τον ΓΑΠ - Media

Θετικά ανταποκρίνεται ο Γιώργος Παπανδρέου σε επιστολή πρόσκληση που του απέστειλε χωρίς να ανακοινωθεί ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Στην απάντησή του ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του ΚΙΔΗΣΟ αναφέρει ότι «το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών και εγώ, παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην ανάγκη της προώθησης των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα» και πως με βάση αυτή την στόχευση «συμμετέχουμε σε αυτόν το διάλογο για τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, που κύριος σκοπός του θα πρέπει να είναι, το εθνικό και κοινωνικό διακύβευμα:

Πώς η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση αντιμετωπίζοντας με παρρησία τα πραγματικά – όχι επίπλαστα, αίτιά της, ώστε να οικοδομήσουμε την Ελλάδα της επόμενης ημέρας σε στέρεες δημοκρατικές βάσεις».

Ο Γιώργος Παπανδρέου επισημαίνει ότι αυτό το εγχείρημα θα πρέπει να έχει προοδευτικό πρόσημο.

«Η πρωτοβουλία αυτή είναι επιτακτική, ειδικά σήμερα, που η αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η αντίστοιχη της ΝΔ να αντιμετωπίσει τα πραγματικά διακυβεύματα της χώρας και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ελληνισμού – όπως φάνηκε και από τη διακυβέρνησή της, έχουν οδηγήσει την Ελληνική κοινωνία σε μια επικίνδυνη στασιμότητα, ακόμη και πόλωση», σημειώνει ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ και δηλώνει ότι είναι ανοικτός σε συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18