search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:07
MENU CLOSE

Ο Βαρουφάκης θα «σταυρώσει» τον Τσίπρα, σε ομιλία του στις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Παρασκευή

31.03.2016 06:18
Βαρουφάκης: Οι προσπάθειες μας «ναυάγησαν» γιατί οι δανειστές φοβήθηκαν «πολιτική μόλυνση» - Media
Το Πανεπιστήμιο Georgetown της Ουάσιγκτον, ανακοίνωσε ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνης Βαρουφάκης θα μιλήσει στο Jack Morton Auditorium, τη Μεγάλη Παρασκευή 29 Απριλίου, στις 7 το βράδυ.

 

Το Πανεπιστήμιο Georgetown της Ουάσιγκτον, ανακοίνωσε ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνης Βαρουφάκης θα μιλήσει στο Jack Morton Auditorium, τη Μεγάλη Παρασκευή 29 Απριλίου, στις 7 το βράδυ.
Ο γνωστός Οργανισμός Chicago Council on Global Affairs κάλεσε τον πρώην υπουργό Οικονομικών να μιλήσει στο Σικάγο για την ευρωπαϊκή και  την ελληνική οικονομία.

Σύμφωνα με το mignatiou.com, όταν οι οργανωτές τον ρώτησαν πότε θα είχε ελεύθερο χρόνο να μιλήσει στο Σικάγο, έδωσε την ημερομηνία που τον βολεύει: Παρασκευή 29 Απριλίου 2016.

Οι οργανωτές απάντησαν θετικά και το μεγάλο ραντεβού έκλεισε. Το πρόβλημα προέκυψε όταν οι οργανωτές επικοινώνησαν με την οργανωμένη Ομογένεια της πόλης ζητώντας βοήθεια για να μαζευτεί κόσμος. Και όταν ένας εκ των ομογενών κοίταξε το ημερολόγιό του, αντιλήφθηκε ότι η 29η Απριλίου είναι η Μεγάλη Παρασκευή. Το είπε στους οργανωτές και τους ζήτησε να ενημερώσουν τον κ. Βαρουφάκη, βέβαιος ότι ο πρώην υπουργός θα έσπευδε να αλλάξει την ημερομηνία. Εκείνος όμως τους απάντησε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, και ότι η ημερομηνία της εκδήλωσης πρέπει να παραμείνει όπως έχει συμφωνηθεί…

Ετσι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, την ώρα που οι ομογενείς του Σικάγου θα προσέρχονται στις εκκλησιές της πόλης και των περιχώρων για τον Επιτάφιο, ο κ. Βαρουφάκης θα εξηγεί στο (αμερικανικό) ακροατήριό του, πως οι κακοί Γερμανοί και λοιποί Ευρωπαίοι δεν τον άφησαν να …σώσει την Ελλάδα και την οικονομία της. Τίτλος της διάλεξής του: «Γιάνης Βαρουφάκης: Η Ευρώπη και η πλάνη της λιτότητας»…

Το Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ότι όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Βαρουφάκη πρέπει να πληρώσουν εισιτήριο, που τιμάται από 10 μέχρι 35 δολάρια.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57