search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:51
MENU CLOSE

Το γοριλάκι που γεννήθηκε με καισαρική «έκανε» την πρώτη του βόλτα (Video)

31.03.2016 06:31
Το γοριλάκι που γεννήθηκε με καισαρική «έκανε» την πρώτη του βόλτα (Video) - Media

Το γοριλάκι που γεννήθηκε με καισαρική τομή πριν από επτά  εβδομάδες στον ζωολογικό κήπο του Μπρίστολ, πραγματοποίησε την πρώτη του βόλτα στους κήπους του πάρκου.

Το γοριλάκι που γεννήθηκε με καισαρική τομή πριν από επτά  εβδομάδες στον ζωολογικό κήπο του Μπρίστολ, πραγματοποίησε την πρώτη του βόλτα στους κήπους του πάρκου.

Η μικρή Άφια, όπως ονομάστηκε το γοριλάκι, βγήκε μαζί με μια εκ των φροντιστών της στον περιβάλλοντα χώρο του πάρκου. Η Αφια ήταν μέσα σε μάρσιπο στην αγκαλιά της γυναίκας που το φροντίζει. Η πρώτη «επαφή» που είχε με τον εξω κόσμο ήταν θετική καθότι δεν έδειξε να είναι φοβισμένη.

Η Άφια έγινε γνωστή παγκοσμίως γιατί είναι από τα λίγα γοριλάκια στον κόσμο που έχουν γεννηθεί με καισαρική τομή και το πρώτο που γεννήθηκε με αυτόν τον τρόπο στον ζωολογικό κήπο του Μπρίστολ.

 «Όσο μεγαλώνει η Άφια θέλουμε να εξοικειωθεί με όλα τα μέρη του πάρκου, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στην οικογένειά της και στο φυσικό της περιβάλλον» δήλωσε η κ.Μπάγκς μια εκ των ατόμων που προσέχουν το γοριλλάκι.

«Σήμερα ήταν η πρώτη καλή μέρα της άνοιξης. Η Αφια ήταν δραστήρια από το πρωί οπότε ήταν καλή ευκαιρία να βγούμε για πρώτη φορά έξω» συνέχισε στη δήλωσή της η κ.Μπάγκς. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:51