search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:01
MENU CLOSE

Δεν θα πιστεύετε τι κουβαλούσε στο πρόσωπό της για 14 χρόνια (Photos)

30.03.2016 10:50
Δεν θα πιστεύετε τι κουβαλούσε στο πρόσωπό της για 14 χρόνια (Photos) - Media

Η 50χρονη δακάλα Λαλάο από τη Μαδαγασκάρη δεν ανησύχησε ιδιαίτερα όταν εμφανίστηκε ένα μικρό πρήξιμο στο δεξί της μάγουλο, πριν από 14 χρόνια.

 

Η 50χρονη δακάλα Λαλάο από τη Μαδαγασκάρη δεν ανησύχησε ιδιαίτερα όταν εμφανίστηκε ένα μικρό πρήξιμο στο δεξί της μάγουλο, πριν από 14 χρόνια.

Ωστόσο, με το πέρασμα των χρόνων το πρήξιμο διογκώθηκε και το βάρος του έφτασε στα 5 κιλά, εμποδίζοντας τη δασκάλα να στρίψει το κεφάλι της.

Η δασκάλα και μητέρα τεσσάρων παιδιών ζήτησε τη βοήθεια των γιατρών της περιοχής της, οι οποίοι της είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι.

Στην απόγνωσή της, η 50χρονη περίμενε στην ουρά για 8 ώρες για να ζητήσει από τους χειρούργους του «Mercy Ships» – ένα πλωτό νοσοκομείο – να αφαιρέσουν τον όγκο.

Εισήχθη στο πλοίο και μετά από δύο μέρες ο όγκος είχε αφαιρεθεί μέσω χειρουργικής επέμβασης. «Το επόμενο πρωί ξύπνησα και είχε φύγει. Επιτέλους απελευθερώθηκα από αυτή τη μεγάλη μάζα» δήλωσε η Λαλάο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24