search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:49
MENU CLOSE

Πλήρωσε εισιτήρια 3.000 δολαρίων για να απολαύσει την Μαντόνα αλλά δεν έβλεπε τίποτα! (Photos)

31.03.2016 12:29
Η Μαντόνα μετακόμισε σε… παλάτι! (Photo) - Media

Έξω φρενών είναι ένας φαν της Μαντόνα που χρυσοπλήρωσε τα εισιτήρια του.

 

Έξω φρενών είναι ένας φαν της Μαντόνα. Ο Μάικ Μέρενταν, για να απολαύσει την αγαπημένη του τραγουδίστρια παρέα με την παρέα του στη συναυλία της στο Σίδνεϊ πλήρωσε έξι «χρυσά» εισιτήρια συνολικής αξίας 3.000 δολαρίων. Τελικά όμως, η θέση του αποδείχτηκε καθόλου….προνομιακή, αφού ένα τεραστίων διαστάσεων μπουμ-το οποίο κατέγραφε την συναυλία-στήθηκε μπροστά του. Έτσι όλη την ώρα ανεβοκατέβαινε μπροστά τους το μπουμ, με αποτέλεσμα να πρέπει συνεχώς να κουνάνε το κεφάλι τους για να βλέπουν την ποπ σταρ.

Μετά το τέλος της συναυλίας, ο Μάικ Μέρενταν, επικοινώνησε με την διοργανώτρια εταιρεία «Live Nation» για να αποζημιωθεί, συγκεκριμένα ζήτησε να του επιστραφεί η διαφορά που έχει το «χρυσό» του εισιτήριο με ένα περιορισμένης ορατότητας. Η εταιρεία απάντησε ότι μετά το τέλος της συναυλίας δεν γίνονται αποζημιώσεις. 

Αν έχεις πληρώσει 510 δολάρια, τότε σίγουρα το μπουμ σε ενοχλεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:48