search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:12
MENU CLOSE

20χρονο μοντέλο πήδηξε από το παράθυρο για να σωθεί από το βιασμό (Photo)

31.03.2016 12:46
Το μοντέλο Χαλίμα Άντεν αποχαιρετά τις πασαρέλες για χάρη του Ισλάμ  - Media

 

Τέλος στη ζωή της έδωσε 20χρονο μοντέλο στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να αποφύγει το βιασμό. Η Gulay Bursali είχε νοικιάσει με το σύντροφό της διαμέρισμα στην περιοχή Basaksehir, στην ευρωπαϊκή πλευρά της Πόλης. Το ζευγάρι νοίκιασε το διαμέρισμα για ένα σαββατοκύριακο μέσω ενός μεσίτη, τον οποίο βρήκαν μέσα στο σπίτι το επόμενο βράδυ, ύστερα από την επιστροφή τους στο διαμέρισμα. Ο μεσίτης μπήκε στο σπίτι με έναν φίλο του, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να πάρει μερικά πράγματα από το διαμέρισμα, σύμφωνα με τον σύντροφο της 20χρονης, Engin.

Αμέσως μετά την είσοδο του ζευγαριού στο σπίτι, ο μεσίτης και ο φίλος του ξυλοκόπησαν το νεαρό, του άρπαξαν το τηλέφωνο και τον κλείδωσαν σε ένα από τα δωμάτια. Έπειτα κλείδωσαν την Gulay σε ένα άλλο δωμάτιο και την έγδυσαν. Η φοιτήτρια κατάφερε να ανοίξει το παράθυρο για να τους απειλήσει ότι θα πηδήξει στο κενό αν δεν την άφηναν ελεύθερη.

Σύμφωνα με τη Mirror, αυτόπτες μάρτυρες είδαν το 20χρονο μοντέλο να κρέμεται γυμνή από το παράθυρο, ενώ την άκουσαν να φωνάζει «μη με τραβάτε μέσα» και να καλεί σε βοήθεια. Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, ήταν ήδη αργά, καθώς η κοπέλα είχε βουτήξει στο κενό.

Ο σύντροφός της κατέθεσε τις λεπτομέρειες του συμβάντος στους αστυνομικούς, οι οποίοι αναζητούν το μεσίτη και το φίλο του που εισέβαλαν στο διαμέρισμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27