24/10/2019 03:37:00
31.3.2016

Οι Βρυξέλλες απαγόρευσαν τις συγκεντρώσεις της ακροδεξιάς οργάνωσης Generation Identitaire

Οι Βρυξέλλες απαγόρευσαν τις συγκεντρώσεις της ακροδεξιάς οργάνωσης Generation Identitaire - Media

 

Οι αρχές της περιφέρειας των Βρυξελλών ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να απαγορεύσουν όλες τις διαδηλώσεις που σχετίζονται με την ακροδεξιά οργάνωση Generation Identitaire σε ολόκληρη τη βελγική πρωτεύουσα.

Η εν λόγω οργάνωση έχει καλέσει σε διαδήλωση στην κεντρική πλατεία της περιοχής του Mόλεμπεκ, αλλά σε συνέχεια των επεισοδίων που προκλήθηκαν από ομάδα ακροδεξιών σε εκδήλωση μνήμης στην πλατεία του Χρηματιστηρίου των Βρυξελλών την περασμένη Κυριακή, οι αρχές προχώρησαν στην εν λόγω απαγόρευση.

Δημοσίευμα εξάλλου στο διαδικτυακό τόπο της εφημερίδας LA LIBRE BELGIQUE αναφέρει ότι οι υπάλληλοι ασφάλειας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, σε ανοιχτή επιστολή τους, αναφέρονται σε «κακοδιαχείριση» των ζητημάτων ασφάλειας στο αεροδρόμιο Zάβεντεμ, ενώ επίσης σημειώνουν ότι ανάμεσα στο προσωπικό του αεροδρομίου υπάρχουν τουλάχιστον 50 συμπαθούντες του ISIS, κυρίως ανάμεσα στο βοηθητικό προσωπικό, αλλά ορισμένοι εξ αυτών διαθέτουν πάσο ασφάλειας που επιτρέπει πρόσβαση σε ευαίσθητα σημεία των εγκαταστάσεων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.