search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:28
MENU CLOSE

Το εξωφρενικό ποσό που στοίχισε η κηδεία του Ανζελίλ (Photos)

01.04.2016 06:10
Πως ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα της Σελίν Ντιόν χωρίς τον Ρενέ (Photo) - Media

Σάλος έχει προκληθεί στον Καναδά από το ποσό που δαπάνησε η Σελίν Ντιόν για την κηδεία του συζύγου της Ρενέ και τώρα ζητά να της επιστραφεί από την κυβέρνηση.

Σάλος έχει προκληθεί στον Καναδά από το ποσό που δαπάνησε η Σελίν Ντιόν για την κηδεία του συζύγου της Ρενέ και τώρα ζητά να της επιστραφεί από την κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση της χώρας είχε προτείνει η κηδεία να γίνει «δημοσία δαπάνη», ωστόσο ο λογαριασμός που έστειλε η εταιρία παραγωγής της Σελιν Ντιόν και του εκλιπόντος συζύγου της, Productions Feeling, ήταν υπερβολικά μεγάλος. Η κηδεία του Ρενέ κατέληξε να στοιχήσει περίπου 700.000 δολάρια, ποσό δέκα φορές μεγαλύτερο από το ποσό που συνήθως δίνει η κυβέρνηση του Καναδά για άλλες κηδείες που τελούνται δημοσία δαπάνη.   

 

Την Πέμπτη το βράδυ η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να καλύψει το πλήρες ποσό αλλά θα δώσει περίπου 50.000 δολάρια ώστε να καλύψει συγκεκριμένες υπηρεσίες, όπως αυτές του φωτογράφου, τις ρυθμίσεις λουλουδιών και τα βιβλία συλλυπητηρίων.Από την πλευρά της η εταιρεία παραγωγής, Productions Feeling αρνήθηκε  να σχολιάσει ή να επιβεβαιώσει την υποτιθέμενη αστρονομική τιμή της κηδείας του Ρενέ. Το γραφείο του υπουργού Διεθνών Σχέσεων, ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι ο «τιμοκατάλογος»  της κηδεία είχε πράγματι παραληφθεί, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται η συνολική τιμή της κηδείας.

 

Νωρίτερα η κυβέρνηση είχε δήλωσε ότι δεν θα δαπανήσει περισσότερα από 75.000 δολάρια για την κηδεία. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν η εταιρεία παραγωγής αναμένει από την κυβέρνηση να πληρώσει τον λογαριασμό στο σύνολό του ή αν θα κινηθεί δικαστικά κατά της απόφασης του Καναδά να καλύψει μόνο ένα μέρος του ποσού.  Ο Καναδάς συνήθως πραγματοποιεί κηδείες δημοσία δαπάνη που κυμαίνονται μεταξύ των 45.000 με 75.000 δολαρίων. 

Ούτε η Production Feeling ούτε η εκπρόσωπος τύπου της Σελίν Ντιόν έχουν σχολιάσει την υπόθεση.Σε αντίθεση με τους χρήστες των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης που δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν εκτενώς τη διαμάχη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:28