search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:37
MENU CLOSE

Ο Ιβ Σεν Λοράν «διώχνει» τον καλλιτεχνικό του διευθυντή

01.04.2016 06:33
Ο Ιβ Σεν Λοράν «διώχνει» τον καλλιτεχνικό του διευθυντή   - Media

Ο οίκος μόδας Ιβ Σεν Λοράν ανακοίνωσε την αποχώρηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του, Χέντι Σλιμάν, μετά την λήξη του συμβολαίου του, χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει τον διάδοχό του.

Ο οίκος μόδας Ιβ Σεν Λοράν ανακοίνωσε την αποχώρηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του, Χέντι Σλιμάν, μετά την λήξη του συμβολαίου του, χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει τον διάδοχό του. Ο Σλιμάν ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2012 και έδωσε μια νέα ώθηση στη δυναμική του οίκου στην αγορά «ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του οίκου Ιβ Σεν Λοράν» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο οίκος μόδας.

«Η καλλιτεχνική διεύθυνση των τεσσάρων τελευταίων ετών αποτελεί ένα ισχυρό θεμέλιο για τη διαρκή επιτυχία της μάρκας» υπογράμμισε στη δήλωσή της η γενική διευθύντρια του οίκου.

Ο Γάλλος Χέντι Σλιμάν, 47 ετών, ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση της μάρκας του οίκου μόδας Ιβ Σεν Λοράν καθώς και την καλλιτεχνική επιμέλεια όλων των κολεξιόν διαδεχόμενος τον Ιταλό Στέφανο Πιλατί. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50