search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:22
MENU CLOSE

Με αυτή τη φανέλα θα τιμήσει η Μπαρτσελόνα στο clasico τη μνήμη του Κρόιφ (photo)

01.04.2016 13:23
Εδώ θα ανεγερθεί το μουσουλμανικό τέμενος στο Βοτανικό (Photos) - Media

 

OI οπαδοί ετοιμάζουν κορεό για τον «Ιπτάμενο Ολλανδό» στο clasico και οι ποδοσφαιριστές θέλουν τη νίκη για να την αφιερώσουν στη μνήμη του. Η συναισθηματική φόρτιση θα είναι μεγάλη, καθώς όλοι θα έχουν στο μυαλό τους τον άνθρωπο που σημάδεψε όσο λίγοι την σύγχρονη ιστορία της Μπαρτσελόνα, στην οποία αγωνίστηκε ως παίκτης και την οποία μεταμόρφωσε ως προπονητής. 

Σε αυτό το πλαίσιο, οι παίκτες θα φορούν μια ξεχωριστή φανέλα στην οποία θα αναγράφεται «Ευχαριστούμε Γιόχαν», «Gràces Johan» στα καταλανικά.

 Είναι το hashtag που κατέκλυσε την τελευταία εβδομάδα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με διάσημους και απλούς οπαδούς να εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλειά του. 

Αυτός είναι μόνο ένας τρόπος για να τιμηθεί η μνήμη του, ενώ αναμένεται και το εντυπωσιακό κορεό με τις 90.000 καρτέλες που θα κρατούν οι οπαδοί και θα υψώσουν πριν από τη σέντρα για να σχηματιστεί στο «Καμπ Νου» η μορφή του Κρόιφ. 

Πηγή: sdna.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:21