search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:41
MENU CLOSE

Θλιβερή μητέρα προσέλαβε γυναίκα στρίπερ να χορέψει για τον 8χρονο γιο της στα γενέθλια του (Video)

01.04.2016 15:20
Θλιβερή μητέρα προσέλαβε γυναίκα στρίπερ να χορέψει για τον 8χρονο γιο της στα γενέθλια του (Video) - Media

Τι μπορεί να καταλάβει ένα 8χρονο όταν βλέπει τα οπίσθια μιας γυναίκας να λικνίζονται στο πρόσωπο του; Τι μυαλό κουβαλά μια μητέρα για να κάνει ένα τέτοιο «δώρο» στο παιδί της; 

 

Τι μπορεί να καταλάβει ένα 8χρονο όταν βλέπει τα οπίσθια μιας γυναίκας; Τι μυαλό κουβαλά μια μητέρα για να κάνει ένα τέτοιο «δώρο» στο παιδί της; 

Τι μπορεί να σκέφτηκε αυτή η ανόητη μητέρα που προσέλαβε μια επαγγελματία στρίπερ να λικνίσει τα οπίσθια της στο πρόσωπο του 8χρονου γιου της, την ημέρα των γενεθλίων του; 

Στη συνέχεια η ίδια συνέχεια ανέβασε αυτό το βίντεο στο διαδίκτυο, το οποίο όπως είναι φυσικό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και όπως λένε οι πληροφορίες, η πρόνοια πρόκειται να παρέμβει και να μιλήσει με τη συγκεκριμένη μητέρα για να διαπιστώσει εάν μπορεί να έχει την επιμέλεια του παιδιού της.

Το βίντεο δείχνει ένα 8χρονο αγοράκι να γιορτάζει την ημέρα των γενεθλίων του. Τότε εμφανίζεται μια γυναίκα και αρχίζει να κάνει στριπτίζ μπροστά του. 

Μέσα στην παρέα πρέπει να βρίσκονται και ενήλικες γιατί ακούγονται καθαρά στο βίντεο τα γέλια και τα χαχανητά τους με την αμηχανία του μικρού παιδιού που δεν ξέρει πώς να αντιδράσει με αυτό που βλέπει.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μόλις είδαν το βίντεο σοκαρίστηκαν και πολλοί από αυτούς ζήτησαν την παρέμβαση των αρχών.  

Το περιστατικό συνέβη στην Τάμπα στις ΗΠΑ και η αστυνομία μαζί με την Πρόνοια προσπαθούν να εντοπίσουν και να καλέσουν τη μητέρα. Η κατηγορία που τη βαραίνει είναι αυτή της παιδικής κακοποίησης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:40