search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:18
MENU CLOSE

Ανατριχιαστικό: Το παιδάκι που ουρλιάζει το βράδυ στην κούνια του και έχει διχάσει το διαδίκτυο (Video)

01.04.2016 16:20
Ανατριχιαστικό: Το παιδάκι που ουρλιάζει το βράδυ στην κούνια του και έχει διχάσει το διαδίκτυο (Video) - Media

Το βίντεο που θα δείτε το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 2.500.000 άνθρωποι στο διαδίκτυο και κανείς δεν ξέρει εάν πρέπει να πιστέψει αυτό που βλέπει ή όχι.

 

 

Το βίντεο που θα δείτε το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 2.500.000 άνθρωποι στο διαδίκτυο και κανείς δεν ξέρει εάν πρέπει να πιστέψει αυτό που βλέπει ή όχι.

Το βίντεο έχει καταγράψει η κάμερα που συνήθως τοποθετούν οι γονείς στο δωμάτιο του παιδιού τους για να το παρακολουθούν όταν παίζει ή όταν κοιμάται εκεί. Είναι βράδυ και το νήπιο κοιμάται, όταν ξαφνικά βάζει τα κλάματα.

Θυμίζει την ταινία «μεταφυσική δραστηριότητα». Το νήπιο αρχίζει να ουρλιάζει, και να φωνάζει τη μαμά του. Σηκώνεται, σκαρφαλώνει στην κούνια και για 22 δευτερόλεπτα ισορροπεί στο κάγκελο της κούνιας σαν να το κρατάει κάποιο αόρατο χέρι. Κανείς και πολύ περισσότερο ένα νήπιο δεν μπορεί να κρατήσει την ισορροπία του σε ένα λεπτό κάγκελο κούνιας.

Η καταγραφή από την κάμερα έγινε το βράδυ και εάν παρατηρήσει τα μάτια του παιδιού κάποιος, θα δει ότι μοιάζουν σαν να φωτίζονται παράξενα.

Κάποια στιγμή το ουρλιαχτό γίνεται εντονότερο και το παιδί σαν κάποιος να το σπρώχνει πέφτει πάλι πίσω μέσα στην κούνια. Πολλοί από εκείνους που είδαν το βίντεο και τους αρέσουν τα μεταφυσικά φαινόμενα, αναρωτιούνται εάν πρόκειται για περίπτωση κάποιου είδους «δαιμονισμού».

Όσοι το έψαξαν περισσότερο είδαν ότι το βίντεο ανέβασε στο youtube, κάποιος Κρίς και η σύζυγος του Νίλαν και ότι το παιδάκι ονομάζεται Κόνορ (διακρίνεται το όνομα του πάνω από την κούνια). Όσοι το έψαξαν επίσης, περισσότερο διαπίστωσαν πως κλάσματα του δευτερολέπτου πριν ακουστεί ο γδούπος και το παιδάκι ξαναπέσει πίσω στην κούνια του, το παιδάκι… εξαφανίζεται από το πλάνο (για κλάσματα του δευτερολέπτου), κάτι που κινεί υποψίες ότι το βίντεο δεν ισχύει και είναι προϊόν, μοντάζ.

Όπως και να έχει όσοι το έχουν δει είναι διχασμένοι για την αυθεντικότητα του.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15