search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:38
MENU CLOSE

Επικοινωνία Τσίπρα-Κουτσούμπα για τα Wikileaks – «Απόδειξη των αντιθέσεων ΔΝΤ-ΕΕ οι διαρροές» λέει ο ΓΓ του ΚΚΕ

02.04.2016 13:22
Επικοινωνία Τσίπρα-Κουτσούμπα για τα Wikileaks - «Απόδειξη των αντιθέσεων ΔΝΤ-ΕΕ οι διαρροές» λέει ο ΓΓ του ΚΚΕ - Media

O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και τον ενημέρωσε σχετικά με τη διαρροή των συνομιλιών Τόμσεν-Βελκουλέσκου στα Wikileaks και τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το ΚΚΕ, ο Δ. Κουτσούμπας εξέφρασε τη θέση ότι «αυτές οι διαρροές και το περιεχόμενό τους αποκαλύπτουν τις οξύτατες αντιθέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στο ΔΝΤ-ΗΠΑ από τη μία και την ΕΕ-Γερμανία από την άλλη.

Αυτές οι αντιθέσεις εκδηλώνονται με αφορμή και το ελληνικό πρόγραμμα και τη διαχείριση του χρέους, όπου η πλευρά του ΔΝΤ επιδιώκει μείωση του χρέους με νέο πακέτο σκληρό μέτρων, ουσιαστικά νέο μνημόνιο, ενώ η πλευρά της ΕΕ/Ευρωζώνης -μαζί και η ελληνική κυβέρνηση- υλοποίηση της υπάρχουσας αντιλαϊκής συμφωνίας του τρίτου μνημονίου».

Όπως επισημαίνει το ΚΚΕ, «σε κάθε περίπτωση οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι εργαζόμενοι, που πληρώνουν τις κόντρες των ισχυρών και την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:34