search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:04
MENU CLOSE

Κίρνι: Το ιρλανδικό success story ήταν παραμύθι

02.04.2016 15:00
Κίρνι: Το ιρλανδικό success story ήταν παραμύθι - Media

«Το ιρλανδικό success story ήταν ένα παραμύθι» δήλωσε ο πρόεδρος του αριστερού κόμματος Σιν Φέιν στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, Ντέκλαν Κίρνι, σε συνέντευξή του…

 

«Το ιρλανδικό success story ήταν ένα παραμύθι» δήλωσε ο πρόεδρος του αριστερού κόμματος Σιν Φέιν στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, Ντέκλαν Κίρνι, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Στη συνέχεια, ο Ντ. Κίρνι επεσήμανε ότι είναι «λάθος να μιλάμε για ανάπτυξη από τη στιγμή που αυτή ευνόησε κάποιους λίγους, όχι όμως και την πλειονότητα των πολιτών».

«Υπάρχουν πάρα πολλοί Ιρλανδοί, οι οποίοι υφίστανται επιπτώσεις της συνεχιζόμενης λιτότητας, που παραμένουν άνεργοι, εξακολουθούν να πληρώνουν πολύ υψηλούς φόρους, δεν έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, τη στιγμή που άλλοι, χάρη στις πολιτικές της προηγούμενης κυβέρνησης, επωφελούνται από την ανάπτυξη. Κι αυτοί  που επωφελούνται δεν επωμίζονται το φορτίο που τους αναλογεί» προσθέτει.

Τέλος, καταλήγει: «Οπότε, το ότι η Ιρλανδία βγήκε πραγματικά από το πρόγραμμα του μνημονίου και από την κηδεμονία της τρόικας και ότι όλα πήγαν καλά είναι μια στρεβλή αφήγηση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10