search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:43
MENU CLOSE

Στην «μπούκα» των Anonymous ο Γιαν Φαμπρ (Video)

03.04.2016 13:41
Στην «μπούκα» των Anonymous ο Γιαν Φαμπρ (Video) - Media

Τον Γιαν Φαμπρ είχαν βάλει στο… στόχαστρο οι Anonymous το 2013 σε βίντεο με τίτλο «Επιχείρηση Γιαν Φαμπρ», στο οποίο κατηγορούσαν τον Βέλγο καλλιτέχνη για κακοποίηση ζώων.

 

Τον Γιαν Φαμπρ είχαν βάλει στο… στόχαστρο οι Anonymous το 2013 σε βίντεο με τίτλο «Επιχείρηση Γιαν Φαμπρ», στο οποίο κατηγορούσαν τον Βέλγο καλλιτέχνη για κακοποίηση ζώων.

Τον Οκτώβριο του 2012, στα γυρίσματα ταινίας του Φαμπρ, οι ηθοποιοί πετούσαν γάτες στον αέρα είχε προκαλέσει σάλο αντιδράσεων. Λίγους μήνες μετά, ο Φαμπρ ανάγκασε αράχνες να περπατήσουν σε διάδρομο γεμάτο ξυραφάκια.

Στο βίντεο, οι Anonymous είχαν δηλώσει:

«Όπως γνωρίζετε προσφάτως ένα βέλγος καλλιτέχνης ονόματι Γιαν Φαμπρ έκανε μια ταινία στην οποία χρησιμοποίησε και κακοποίησε γάτες πετώντας τες στον αέρα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε εμείς να το παραβλέψουμε», αναφερόταν στο μήνυμα. Ζητάμε να γίνει κάτι για τον Γιαν Φαμπρ και αν η κυβέρνηση δεν κάνει κάτι τέτοιο, τότε θα το κάνουμε μόνοι μας. Την περασμένη εβδομάδα ρίξαμε την ιστοσελίδα του επειδή η κυβέρνηση δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα. Αυτό ήταν μόνο μια προειδοποίηση από εμάς στον Γιαν Φαμπρ. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:42