search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:01
MENU CLOSE

Έφτιαξαν προσομοιωτή θανάτου στην Κίνα (Video)

04.04.2016 08:52
Έφτιαξαν προσομοιωτή θανάτου στην Κίνα (Video) - Media

Ένας διαφορετικός προσομοιωτής δημιουργήθηκε στη Σανγκάη της Κίνας.

Ένας διαφορετικός προσομοιωτής δημιουργήθηκε στη Σανγκάη της Κίνας. Ο προσομοιωτής δίνει τη δυνατότητα σε όσους τον χρησιμοποιήσουν να βιώσουν  πως είναι να πεθαίνεις, να αποτεφρώνεσαι και να αναγεννάσαι.

Ο προσομοιωτής ξεκινά να λειτουργεί από σήμερα και επιτρέπει τους επισκέπτες του να «σκοτώνονται», να «αποτεφρώνονται» σε φούρνο και μετά να «ανασταίνονται» βιώνοντας την «γέννα» μέσα από μια γιγάντια μήτρα από λάτεξ.

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον προσομοιωτή  δίνοντας το ποσό των 60 ευρώ, ενώ εφόσον το επιθυμούν μπορούν να καταγράψουν τις «τελευταίες» σκέψεις τους και τα «τελευταία» λόγια τους πριν τον επικείμενο θάνατό τους, με τη δυνατότητα να μπορούν να τα πάρουν μαζί φεύγοντας.

«Είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Σου δίνει τουλάχιστον τη δυνατότητα να ηρεμίσεις και να αναλογιστείς κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις » δήλωσε  η Λου Σιγέι μία εκ των πρώτων χρηστών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:01