search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:55
MENU CLOSE

«Στρατός» ΜΑΤ έξω από το Χίλτον για το συλλαλητήριο σωματείων και οργανώσεων ενάντια στο Ασφαλιστικό (Photos)

04.04.2016 13:51
«Στρατός» ΜΑΤ έξω από το Χίλτον για το συλλαλητήριο σωματείων και οργανώσεων ενάντια στο Ασφαλιστικό (Photos) - Media

Σε «φρούριο» μετατράπηκε το μεσημέρι της Δευτέρας το ξενοδοχείο Χίλτον, στο οποίο διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης – θεσμών για την πρώτη αξιολόγηση του τρίτου μνημονίου, που περιλαμβάνει και τις ανατροπές στο ασφαλιστικό.

Έντεκα κλούβες με διμοιρίες των ΜΑΤ και ΥΜΕΤ φρουρούσαν την είσοδο του ξενοδοχείου λόγω συλλαλητηρίου σωματείων εργαζομένων και οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που είχε προγραμματιστεί για τις 17:00. 

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν η ΑΔΕΔΥ, το σωματείο Μισθωτών Τεχνικών και ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα. Καλούσαν επίσης πολιτικές οργανώσεις της Αριστεράς και συλλογικότητες, μεταξύ των οποίων η Λαϊκή Ενότητα και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Λαφαζάνης: “Άθλιο θέαμα από μια άθλια κυβέρνηση”

Ως ένα άθλιο θέαμα από το άθλιο κουαρτέτο και τους υπαλλήλους της κυβέρνησης Τσίπρα χαρακτήρισε την εικόνα με το ασφυκτικά φρουρούμενο Χίλτον ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Αυτή την ώρα η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από Μνημόνια, αλλά από ελευθερία και δημοκρατία. Δεν θέλουμε κηδεμόνες αλλά να φύγει η τρόικα και το κουαρτέτο, καθώς και οι υπάλληλοί τους», δήλωσε, ζητώντας «να αποχωρήσουν τώρα οι κλούβες και τα ΜΑΤ». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30