search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:15
MENU CLOSE

Διαπραγμάτευση κυβέρνησης – θεσμών: Οδικός χάρτης έως το Eurogroup – «Δεν συζητήθηκαν τα Wikileaks»

04.04.2016 12:00
Διαπραγμάτευση κυβέρνησης - θεσμών: Οδικός χάρτης έως το Eurogroup - «Δεν συζητήθηκαν τα Wikileaks» - Media

Σε κλίμα δυσπιστίας έγινε η πρώτη επαφή μεταξύ του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και των θεσμών, στον απόηχο των αποκαλύψεων του Wikileaks για το ΔΝΤ.

 

Σε ψυχρό κλίμα έγινε η πρώτη επαφή μεταξύ του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και των θεσμών, στον απόηχο των αποκαλύψεων του Wikileaks για το ΔΝΤ.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος «έγινε μια εισαγωγική συζήτηση, βάλαμε το χρονοδιάγραμμα της πρώτης εβδομάδας, έως την άλλη Δευτέρα, και τον οδικό χάρτη έως το Eurogroup της 22 Απριλίου».

Σύμφωνα επίσης με τον υπουργό Οικονομικών, στη συνάντηση δεν συζητήθηκε καθόλου το θέμα Wikileaks. Ερωτηθείς εάν υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός ότι η ευρωπαϊκή πλευρά επισήμως ή ανεπισήμως συντάχτηκε με το ΔΝΤ απάντησε «κανένα σχόλιο».

Στη συνάντηση παρών ήταν και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και όπως ήταν φυσικό και η εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Ντέλια Βελκουλέσκου.

Οι διαβουλεύσεις κράτησαν μόλις μιάμιση ώρα.

Η ελληνική πλευρά ααποχώρησε χωρίς να αποσαφηνίσει αν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες αυριανές συναντήσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12