search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:20
MENU CLOSE

Συναγερμός στην Ινδονησία – Σύγκρουση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Τζακάρτα (Photos)

04.04.2016 15:42
Συναγερμός στην Ινδονησία - Σύγκρουση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Τζακάρτα (Photos) - Media

Δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν σε έναν διάδρομο προσγείωσης – απογείωσης σε αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Ινδονησίας σήμερα, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να απομακρυνθούν χρησιμοποιώντας τις φουσκωτές τσουλήθρες.

Δεν υπήρξαν θύματα από το ατύχημα, σύμφωνα με μια ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Μεταφορών.

Ένα Μπόινγκ 737-800 της Batik Air επιχειρούσε να απογειωθεί από το αεροδρόμιο Halim Perdanakusuma όταν το φτερό του χτύπησε την ουρά ενός μικρότερου αεροσκάφους το οποίο ρυμουλκείτο εκτός του διαδρόμου.

«Όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα απομακρύνθηκαν με ασφάλεια» επισημαίνει το υπουργείο Μεταφορών σε ένα δελτίο Τύπου, όπου προστίθεται ότι το αεροδρόμιο, που εξυπηρετεί κυρίως πτήσεις εσωτερικού, θα κλείσει μέχρι νεωτέρας.

Στις εικόνες που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνεται το φτερό του αεροσκάφους της Batik Air να έχει τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ πυροσβεστικά και ασθενοφόρα έχουν συγκεντρωθεί στον διάδρομο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24