search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:41
MENU CLOSE

Νέος γύρος στην κόντρα Μαξίμου – «Νέων»

05.04.2016 14:17
Έλληνες οι Φιλισταίοι και ο …Γολιάθ σύμφωνα με έρευνα γερμανικού ινστιτούτου - Media

Συνέχεια στην αντιπαράθεση μεταξύ των «Νέων» και του Μεγάρου Μαξίμου, με αφορμή τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του πρωθυπουργού, δίνει η εφημερίδα του ΔΟΛ.

 

Συνέχεια στην αντιπαράθεση μεταξύ των «Νέων» και του Μεγάρου Μαξίμου, με αφορμή τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του πρωθυπουργού, δίνει η εφημερίδα του ΔΟΛ.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους , τα «Νέα» δίνουν στη δημοσιότητα τη δήλωση «πόθεν έσχες» του Αλέξη Τσίπρα για το έτος 2010, από την οποία, όπως αναφέρουν,  «προκύπτει σαφώς ότι δεν έχει δηλωθεί η εταιρεία στο Πόθεν Έσχες».

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «τα ερωτήματα λοιπόν παραμένουν ή μάλλον πολλαπλασιάζονται».

Το αρχικό δημοσίευμα των Νέων και η απάντηση Μαξίμου

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα»,  ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες συμμετοχή του σε εταιρεία έως το 2010.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει και εταιρείες στην οποία μετείχαν ως εταίροι ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Επικρατείας. Όπως υποστηρίζει το άρθρο, η εταιρεία συνεστήθη το 2007 και λύθηκε στο τέλος του 2015.

Το μέγαρο Μαξίμου απάντησε με σφοδρότητα χαρακτηρίζοντας «άνθρακα» τον θησαυρό, καθώς ανάλογα δημοσιεύματα έχουν υπάρξει και στο παρελθόν.

Από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, έγινε λόγος για την «παρακμή μιας ιστορικής εφημερίδας», ενώ παράλληλα τονίστηκε ότι στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του, ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει κανονικά από το 2010 τη συμμετοχή του στην εν λόγω εταιρεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:41