search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:59
MENU CLOSE

Η ανατριχιαστική έκκληση μιας γυναίκας, λίγο πριν την κάψουν ζωντανή οι τζιχαντιστές (Video)

06.04.2016 13:04
ΗΠΑ: Πάνω από 100 τζιχαντιστές στη Συρία έχουν δραπετεύσει από τις φυλακές - Media

Δεκαπέντε άμαχους ανάμεσα τους και η συγκεκριμένη γυναίκα που επιχείρησαν να δραπετεύσουν από τη Φαλούτζα συνέλαβαν οι τζιχαντιστές. Τους έκαψαν ζωντανούς για παραδειγματισμό.

 

 

Δεκαπέντε άμαχους ανάμεσα τους και η συγκεκριμένη γυναίκα που επιχείρησαν να δραπετεύσουν από τη Φαλούτζα συνέλαβαν οι τζιχαντιστές. Τους έκαψαν ζωντανούς για παραδειγματισμό.

Η γυναίκα έφτιαξε ένα βίντεο που ήθελε να ανεβάσει στο ίντερνετ. Ήταν μια έκκληση βοήθειας από τις χώρες της Δύσης: «Σας παρακαλώ, ελάτε να μας σώσετε από το ISIS» είναι κάποια από τα τρομαγμένα της λόγια που αναφέρει, ενώ δεν παραλείπει να περιγράψει τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στην πόλη.

Δεν έχουν φαγητό, δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, δεν υπάρχει νερό, ο κόσμος πεθαίνει αβοήθητος ανάμεσα στα ερείπια των βομβαρδισμένων κτιρίων, δεν υπάρχουν φάρμακα για τους αρρώστους. Η γυναίκα αυτή μαζί με άλλους 14 είχαν σκοπό να «περάσουν» κάποιο βράδυ από τις γραμμές των τζιχαντιστών που έχουν δημιουργήσει έναν κλοιό μέσα στην πόλη που βρίσκεται στα χέρια τους, και να φτάσουν στις γραμμές των Ιρακινών στρατευμάτων που την πολιορκούν.

Δεν τα κατάφεραν. Οι τζιχαντιστές τους συνέλαβαν. Τους δίκασαν και τους καταδίκασαν σε θάνατο για παραδειγματισμό. Η ποινή ήταν να τους κάψουν ζωντανούς. Σε κάποια στιγμή, στο βίντεο η γυναίκα εκλιπαρεί: «Σώστε μας από το Ισλαμικό Κράτος. Θα μας εκτελέσουν όλους με χημικά.»

Το κουρδικό πρακτορείο Ειδήσεων ARA, επιβεβαίωσε την είδηση της δολοφονίας των 15 ανθρώπων 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:59