search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:42
MENU CLOSE

Η Τζάνετ Τζάκσον ματαιώνει την περιοδεία της για να κάνει οικογένεια

06.04.2016 14:39
Schoolwave 2019: Tο κορυφαίο νεανικό φεστιβάλ έρχεται στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος  - Media

Την ανάγκη της για ανάπαυση και δημιουργία οικογένειας με το σύζυγό της, ανακοίνωσε σε βίντεο η Τζάνετ Τζάκσον. H Αμερικανίδα τραγουδίστρια αναβάλλει, για αυτό το λόγο, ξαφνικά την περιοδεία της “Unbreakable”, δηλώνοντας, ωστόσο, πως θα επανέλθει «όσο το δυνατόν συντομότερα».

 

Την ανάγκη της για ανάπαυση και δημιουργία οικογένειας με το σύζυγό της, ανακοίνωσε σε βίντεο η Τζάνετ Τζάκσον. H Αμερικανίδα τραγουδίστρια αναβάλλει, για αυτό το λόγο, ξαφνικά την περιοδεία της “Unbreakable”, δηλώνοντας, ωστόσο, πως θα επανέλθει «όσο το δυνατόν συντομότερα».

Η καλλιτέχνιδα, η οποία θα γιορτάσει τα 50 της χρόνια την 16η Μαΐου, είχε ματαιώσει στις αρχές Μαρτίου τις 20 συναυλίες που είχε προγραμματίσει να δώσει στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Ευρώπη το διάστημα μεταξύ 30 Μαρτίου και 3 Μαΐου, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες πυροδοτώντας ανησυχίες αλλά και μια έντονη φημολογία σχετικά με την κατάσταση της υγείας της. «Υπήρξε μια ξαφνική αλλαγή και πιστεύω ότι θα ήταν σημαντικό να είστε οι πρώτοι που το μαθαίνετε. Ο σύζυγός μου κι εγώ αναμένεται να δημιουργήσουμε μια οικογένεια επομένως θα πρέπει να αναβάλω την περιοδεία» εξήγησε η διάσημη τραγουδίστρια που βιντεοσκόπησε τον εαυτό της σαν να τραβάει μια φωτογραφία σέλφι, σε λευκό φόντο.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν όλο αυτό σημαίνει ότι η αδελφή του Μάικλ Τζάκσον είναι ήδη έγκυος ή εάν σκοπεύει να μείνει. Άλλωστε στο βίντεο, δεν διακρίνεται η κοιλιά της Τζάνετ Τζάκσον. «Ελπίζω ότι μπορείτε να καταλάβετε ότι είναι σημαντικό να το κάνω αυτό τώρα. Πρέπει να ξεκουραστώ. Εντολή των γιατρών» συνέχισε η ίδια με ένα πλατύ χαμόγελο να έχει σχηματιστεί στο πρόσωπό της. «Όμως δεν μπορώ να σας ξεχάσω, θέλω να συνεχίσω την περιοδεία μου όσο το δυνατόν συντομότερα» πρόσθεσε προτού ευχαριστήσει τους θαυμαστές της και τους συνεργάτες της. «Θεού θέλοντος θα σας ξαναδώ σύντομα».

Η Τζάνετ Τζάκσον είχε ανακοινώσει την παραμονή των Χριστουγέννων ότι θα διέκοπτε προσωρινά την περιοδεία της ώστε να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση, την φύση της οποίας δεν διευκρίνισε. Τον Οκτώβριο κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ έπειτα από 7 χρόνια απουσίας από τα μουσικά δρώμενα, με τίτλο “Unbreakable”, στο οποίο αποτίει φόρο τιμής στον αδελφό της Μάικλ Τζάκσον που απεβίωσε το 2009.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39