search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:17
MENU CLOSE

Πετάει με 350 χλμ την ώρα και κάνει ελιγμούς ανάμεσα από τεράστιες ανεμογεννήτριες αιολικού πάρκου (Video)

06.04.2016 15:19
Πετάει με 350 χλμ την ώρα και κάνει ελιγμούς ανάμεσα από τεράστιες ανεμογεννήτριες αιολικού πάρκου (Video) - Media

Ο κίνδυνος είναι η δεύτερη φύση του. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και όμως εκείνος ξεπερνάει όλα τα όρια με ελιγμούς στον αέρα που κόβουν την ανάσα.

 

 

Ο κίνδυνος είναι η δεύτερη φύση του. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και όμως εκείνος ξεπερνάει όλα τα όρια με ελιγμούς στον αέρα που κόβουν την ανάσα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους αγώνες επίδειξης αεροπλάνων με τις μανούβρες του, καθηλώνει. Κάνει σλάλομ ανάμεσα στα πτερύγια από τεράστιες ανεμογεννήτριες με ευκολία, σαν να οδηγάει μηχανάκι. Η ταχύτητα του αεροπλάνου του ξεπερνά τα 350 χλμ την ώρα. Μια λάθος κίνηση στο πηδάλιο και μπορεί να του στοιχίσει τη ζωή πριν καν προλάβει να ανοιγοκλείσει τα μάτια του. Και όμως, ο παγκόσμιος πρωταθλητής σε αγώνες επίδειξης, Χανς Αρκ, δεν τρομάζει.

«Κάθε στιγμή έχω στο μυαλό μου την επόμενη κίνηση που πρέπει να κάνω. Δεν έχω περιθώρια λάθους.» λέει και περνάει ξυστά από τα πτερύγια. «Το να πετάω ανάμεσα από τις ανεμογεννήτριες είναι μια τεράστια πρόκληση για μένα».

Ο κόσμος συγκεντρώνεται και τον παρακολουθεί κάτω από το έδαφος με κομμένη την ανάσα του.

Ο πιλότος πετάει ξυστά επάνω από τα κεφάλια τους, παίρνει μια μεγάλη ανοιχτή στροφή καθώς κερδίζει ύψος και «ορμά» στα τεράστια πτερύγια. Διασχίζει δεξιά αριστερά τις ανεμογεννήτριες που λειτουργούν κανονικά και κάνουν μια κυκλική κίνηση. Ένα λάθος και όλα θα τελειώσουν. Ο Χανς που έχει γράψει ιστορία με το σμήνος επιδείξεων δεν πτοείται και συνεχίζει ακάθεκτος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:17