Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για τις μέρες εκείνες που δεν υπάρχει χρόνος να σπαταλήσουμε στην κουζίνα, γρήγορα φαγάκι αλλά πεντανόστιμο.
Για τις μέρες εκείνες που δεν υπάρχει χρόνος να σπαταλήσουμε στην κουζίνα, γρήγορα φαγάκι αλλά πεντανόστιμο.
8 πατάτες
2 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε χοντρές ροδέλες
Τον χυμό 2 λεμονιών
2 κ.σ. μουστάρδα
Ρίγανη
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
1 ποτηράκι του καφέ ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε και τις κόβουμε σε ροδέλες για να ψηθούν πιο γρήγορα.
Τις βάζουμε σε ένα ταψί. Τις πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και το αλατοπίπερο.
Σε ένα μπολ βάζουμε τον χυμό λεμονιού ,την μουστάρδα, το ελαιόλαδο και μισό ποτήρι νερό και τα ανακατεύουμε καλά.
Περιχύνουμε τις πατάτες με το μείγμα λεμονιού/μουστάρδας και ρίχνουμε από πάνω τα λουκάνικα που.
Ψήνουμε στους 180ο C, στον αέρα για 30-40 λεπτά
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.