search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:46
MENU CLOSE

Ο Σνόουντεν καλεί σε…εξέγερση κατά Κάμερον

08.04.2016 07:26
«Βόμβα» από δικαστήριο των ΗΠΑ: Ο Σνόουντεν είχε δίκιο - Παράνομες οι πρακτικές της NSA - Media

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν μετά το «τρολάρισμα» των ηγετών που εμπλέκονται στα Panama Papers, προχώρησε σε μια σειρά από tweet κατά του Κάμερον.

 

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν μετά το «τρολάρισμα» των ηγετών που εμπλέκονται στα Panama Papers, προχώρησε σε μια σειρά από tweet κατά του Κάμερον.Ο Σνόουντεν ζήτησε από τον βρετανικό λαό να ξεσηκωθεί και να ζητήσει την παραίτηση Κάμερον μετά την παραδοχή του  τελευταίου πως οφελήθηκε από τις offshore του πατέρα του στον Παναμα, οι οποίες ήρθαν στη δημοσιότητα εξαιτίας των Panama Papers.

Σε μια σειρά από tweet ο Σνόουντεν προτρέπει τους Βρετανούς να παραστούν στη διαδήλωση έξω από την Downing Street που οργανώνεται για την Κυριακή, ενώ σε άλλο tweet αναφέρει πως το hastag που κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο «ελπίζουμε να παρατηθεί ο Κάμερον» δεν είναι σωστή στρατηγική, καθότι η ελπίδα δεν είναι αρκετή.    

«Τώρα η κατάσταση είναι στα χέρια του βρετανικού κοινού. Στην Ισλανδία, 10% των ψηφοφόρων ήταν στους δρόμους σε λιγότερο από 24 ώρες [μετά τα Panama Papers]» γράφει χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για την χώρα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:42