search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:28
MENU CLOSE

Προπονητής κολεγιακής ομάδας μπάσκετ άφησε παίκτριά του… έγκυο!

08.04.2016 12:23
Προπονητής κολεγιακής ομάδας μπάσκετ άφησε παίκτριά του... έγκυο! - Media
Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ, καθώς ο Τέιλορ Σάμιτ, παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή στη γυναικεία ομάδα του Louisiana Tech επειδή άφησε έγκυο παίκτριά του!

 

Την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή στη γυναικεία ομάδα του κολεγίου Louisiana Tech υπέβαλε ο Τάιλερ Σάμιτ, γιος της Πατ Σάμιτ, η οποία είναι θρύλος στην προπονητική του γυναικείου κολεγιακού μπάσκετ.

Ο 25χρονος προπονητής που είναι μάλιστα παντρεμένος από το 2013, άφησε έγκυο παίκτριά του και… αναγκαστικά παραιτήθηκε από τη θέση του.

«Είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου για τη σχέση που έκανα και η οποία επηρέασε αρνητικά τους ανθρώπους που αγαπώ, σέβομαι και νοιάζομαι. Η ελπίδα, τα πλάνα μου και οι προσευχές μου είναι να αποκαταστήσω αυτές τις σχέσεις. Είμαι ευγνώμων για τη θέση του προπονητή που μου δόθηκε στο Lousiana Tech. Είμαι συντετριμμένος που η θητεία μου τελειώνει, αλλά από σεβασμό για το κολέγιο, το καλύτερο είναι να παραιτηθώ. Ελπίζω πως τα μίντια και το κοινό θα σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μου, ενώ αντιμετωπίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που δημιούργησα», δήλωσε ο Σάμιτ.

 

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18