search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:29
MENU CLOSE

Ζευγάρια διδύμων κάνουν πλαστικές γιατί δεν ξεχωρίζουν με ποιον είναι παντρεμένοι (Photos)

08.04.2016 13:47
Ζευγάρια διδύμων κάνουν πλαστικές γιατί δεν ξεχωρίζουν με ποιον είναι παντρεμένοι (Photos) - Media

 

Στο χειρουργικό κρεβάτι θα ξαπλώσουν δύο δίδυμες αδερφές και δύο δίδυμα αδέρφια, λόγω… ομοιότητας. Τα δύο αδέρφια είναι παντρεμένα με τις δίδυμες, ζουν στην κινεζική επαρχία Shanxi και είναι και οι τέσσερις 22 ετών.

Τα δύο ζευγάρια πήραν την απόφαση να κάνουν μικρές αλλαγές στα πρόσωπά τους με χειρουργική επέμβαση, καθώς συχνά μπερδεύουν ο ένας τον άλλο. Τα ζευγάρια παντρεύτηκαν μαζί το Φεβρουάριο, αλλά κατά τη διάρκεια της τελετής έλεγξαν πολλές φορές ότι παντρεύονταν το σωστό άτομο. Μετά το γάμο, τα δύο ζευγάρια απέκτησαν μέχρι και το ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου, με τη διαφορά ενός γράμματος στην πινακίδα.

Ωστόσο, πολλές φορές αντιμετώπισαν προβλήματα εξαιτίας της ομοιότητάς τους. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ένας από τους συζύγους βρέθηκε να κάνει βόλτα με τη γυναίκα του αδερφού του, κατά λάθος. Οι συγγενείς και οι φίλοι τους συνήθως δεν τους ξεχωρίζουν, καθώς τα αδέρφια μοιάζουν μεταξύ τους ακόμα και στο χρώμα της φωνής.

Τα ζευγάρια επισκέφθηκαν πλαστικό χειρουργό στη Σανγκάη, κατά το μήνα του μέλιτος, προκειμένου να αλλάξουν βασικά τα χαρακτηριστικά τους. Για καλή τους τύχη, ο γιατρός τους ανακοίνωσε ότι πλέον θα μπορούν να ξεχωρίζουν ο ένας τον άλλο, καθώς θα προχωρήσει σε μικρές τροποποιήσεις στις μύτες και τα μέτωπά τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:26