search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:46
MENU CLOSE

Γρονθοκοπούν άγρια κλέφτη, και στη συνέχεια τον περιλούζουν με βενζίνη και του βάζουν φωτιά – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡO BINTEO

08.04.2016 17:04
Απίστευτο φαινόμενο: Η φωτιά σαρώνει το πάρκο αλλά αφήνει άθικτο το γρασίδι και τα δέντρα (Video) - Media

Το βίντεο που θα δείτε είναι εξαιρετικής αγριότητας. Δείχνει τη σύλληψη ενός κλέφτη από περαστικούς οι οποίοι παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.  

 

Το βίντεο που θα δείτε είναι εξαιρετικής αγριότητας. Δείχνει τη σύλληψη ενός κλέφτη από περαστικούς οι οποίοι παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.  

Το περιστατικό συνέβη στο Καράκας της Βενεζουέλας. Ο Χοσέ Φουέντες Μπερνάλ, πιθανολογείται ότι ήταν ένας «ελαφροχέρης». Έμπαινε δηλαδή στα λεωφορεία και ξάφριζε τα πορτοφόλια από τον κόσμο.

Χωρίς ακόμη να έχει αποδειχτεί ότι ήταν πράγματι ο δράστης (αν και όλα στοιχεία που έχουν οι αρχές συγκλίνουν πως ήταν), οι εξαγριωμένοι επιβάτες σταμάτησαν το λεωφορείο και τον κατέβασαν κάτω.

Ο όχλος άρχισε να τον χτυπά αλύπητα με ότι έβρισκε μπροστά του. Με γροθιές με κλωτσιές με πέτρες στο κεφάλι, με λοστούς. Ο Μπερνάλ ζαλισμένος και με ανοιγμένο το κεφάλι πέφτει στο έδαφος.

Τότε κάποιος πηγαίνει από πάνω του και τον περιλούζει με ένα εύφλεκτο υγρό, πιθανότατα βενζίνη. Στη συνέχεια με έναν αναπτήρα ανάβει φωτιά.

Κάποιοι του ρίχνουν νερό αλλά δεν σβήνει η φωτιά, μέχρι που ένας από το πλήθος βγάζει το σακάκι του και τον καλύπτει.

Ο Μπερνάλ έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Το 80% του σώματος του έχει υποστεί βαρύτατα εγκαύματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:44