search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:35
MENU CLOSE

Κόντρα Σπίρτζη -ΤΑΙΠΕΔ: «Υλοποιούμε τη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ», λέει ο πρόεδρος του Ταμείου Σ.Πιτσιόρλας

09.04.2016 08:19
Οι Μουσουλμάνοι στο Πίτσμπεργκ συγκεντρώνουν χρήματα για τους Εβραίους (!) - Media

Ο Στέργιος Πιτσιόρλας απάντησε στις επικρίσεις του Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη ότι το Ταμείο πρέπει να συνειδητοποιήσει πως η χώρα έχει πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

 

 

Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ μίλησε στο Mega και απάντησε στον Υπουργό μεταφορών που είχε πει: «Το ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η χώρα έχει πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και να εγκαταλείψει την πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά ως ανάμνηση που πιθανά να νοσταλγεί».

Ο Στέργιος Πιτσιόρλας είπε, μετά τη συμφωνία για τον ΟΛΠ μεταξύ Ελλάδας και COSCO: «Είμαστε σε μια σημαντική στιγμή και δύσκολη στιγμή για τη χώρα, στα πλαίσια της αξιολόγησης. Η συμφωνία μάς δίνει πόντους, δίνουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα τηρεί τις υποχρεώσεις της, στη διαπραγμάτευση και έχει πολύ μεγάλες προοπτικές»

Και συνέχιθσε: «Προφανώς υπάρχουν κι άλλες απόψεις, αλλά στο ΤΑΙΠΕΔ υλοποιούμε τη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ. Σημασία είναι να δούμε το αποτέλεσμα που υπάρχει. Ο Πειραιάς ήταν κάποτε η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας και το κέντρο της ναυπηγοεπισκευής στη Μεσόγειο με το πιο εξειδικευμένο προσωπικό, πρέπει να επανέλθουμε. Είναι παρά πολύ σημαντικό να σκεφτόμαστε το συμφέρον της χώρας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:35