search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:46
MENU CLOSE

Βίντεο Ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του τρομοκράτη που αιματοκύλησε Παρίσι και Βρυξέλλες

09.04.2016 08:51
Βίντεο Ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του τρομοκράτη που αιματοκύλησε Παρίσι και Βρυξέλλες - Media

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο της σύλληψης του Μοχαμάντ Αμπρινί, ενός εκ των καταζητούμενων τρομοκρατών.

 

Ο Μοχαμάντ Αμπρινί θεωρείται ένας από τους βασικούς τρομοκράτες στις επιθέσεις του Παρισιού τον Νοέμβριο του 2015 και των Βρυξελλών τον Μάρτιο του 2016. Συνελήφθη ύστερα από συντονισμένες ενέργειες που θύμιζαν αστυνομική ταινία, από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία του Βελγίου.

Ο Αμπρινί βρίσκεται πεσμένος στο πεζοδρόμιο και οι ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες με κουκούλες, του περνούν τις χειροπέδες. Από πάνω του στέκονται άλλοι άνδρες με τα χέρια στη σκανδάλη που περιφρουρούν την περίμετρο. Φορούν όλοι κουκούλες

 Ο δρόμος έχει αποκλειστεί. Όταν οι ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί του κάνουν σωματική έρευνα και διαπιστώνουν ότι δεν φέρει όπλα ή εκρηκτικά, τον σηκώνουν και τον βάζουν σε ένα συμβατικό περιπολικό με κατεύθυνση τα γραφεία της αντιτρομοκρατικής των Βρυξελλών.

Ο Αμπρινί, είναι Βέλγος, 31 ετών και οι αρχές τον θεωρούν ως ύποπτο για συμμετοχή στις τρομοκρατικές επιθέσεις του περασμένου Νοεμβρίου στο Παρίσι. Ο Αμπρινί είχε περιληφθεί στον κατάλογο των πλέον καταζητούμενων προσώπων στην Ευρώπη. Τον είχαν εντοπίσει σε ένα αυτοκίνητο μαζί με τον Σαλά Αμπντεσλάμ δύο ημέρες πριν από τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στη γαλλική πρωτεύουσα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24