search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:16
MENU CLOSE

Μπλόκο στο Θεσσαλικό κάμπο, από 500 Σύρους πρόσφυγες

09.04.2016 09:38
Μπλόκο στο Θεσσαλικό κάμπο, από 500 Σύρους πρόσφυγες  - Media

Διαβάστε ποιες είναι οι εναλλακτικές διαδρομές από Λάρισα σε Τρίκαλα

 

Τους …κτηνοτρόφους περιμέναμε (λόγω  γιαουρτιού) αλλά οι Πρόσφυγες και Μετανάστες έκλεισαν την οδό Λάρισας- Τρικάλων.

Ξανά σε καθεστώς …κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μπήκε η Γενική Αστυνομική Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς υπάρχει από χθες το μεσημέρι «μπλόκο» Προσφύγων και Μεταναστών που «φιλοξενούνται» στο πρώην στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου» της Λάρισας.

Πρόσφυγες και Μετανάστες διαμαρτύρονται για την παραμονή τους στον χώρο, με αποτέλεσμα να αποκλείσουν  την Εθνική Οδό Λάρισας Τρικάλων και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας στο 17ο χμλ της Οδού…

Η Γενική Αστυνομική Περιφέρεια Θεσσαλίας, έχει διακόψει από χθες το βράδυ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί την κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Οδού από τη διασταύρωση Μάνδρας μέχρι τη διασταύρωση Δαμασίου.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Τρίκαλα:

– Όλα τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων θα κινούνται μέσω της Ε.Ο. Λάρισας-Καρδίτσας και ακολούθως μέσω της Ε.Ο. Καρδίτσας-Τρικάλων.

– Όλα τα οχήματα έως 3,5 τόνους θα εκτρέπονται στη διασταύρωση Μάνδρας και θα κινούνται μέσω της Επ. Οδού Μάνδρας-Κοιλάδας, της Ε.Ο. Λάρισας-Καρδίτσας και στη συνέχεια μέσω της Ε.Ο. Καρδίτσας-Τρικάλων.

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λάρισα:

– Όλα τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων θα κινούνται μέσω της Ε.Ο. Τρικάλων-Καρδίτσας και ακολούθως μέσω της Ε.Ο. Καρδίτσας-Λάρισας.

– Όλα τα οχήματα έως 3,5 τόνους θα εκτρέπονται στη διασταύρωση Δαμασίου προς την Επ. Οδό Δαμασίου-Τυρνάβου και στη συνέχεια μέσω του Τυρνάβου θα εισέρχονται στην Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας.

– Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα: 2410-683169 και 2410-683176.

Πηγή – φωτογραφία: trikalanews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:15