search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:35
MENU CLOSE

Υπ. Εξωτερικών κατά εφημερίδας Παραπολιτικά: «Κακόγουστη και παραπλανητική φάρσα τα όσα γράφουν περί Μακεδονίας»

09.04.2016 11:05
Νεκρός ο Έλληνας πρόξενος στη Βενεζουέλα - Media

Η εφημερίδα Παραπολιτικά με δημοσίευμα της αναφέρει πως μέσα στο ΥΠΕΞ, η FYROM, αναφέρεται ως Μακεδονία. Το Υπουργείο αντέδρασε.

 

 

Η εφημερίδα Παραπολιτικά με δημοσίευμα της αναφέρει πως μέσα στο ΥΠΕΞ, η FYROM, αναφέρεται ως Μακεδονία. Το Υπουργείο αντέδρασε.

Το δημοσίευμα είχε τίτλο «Μακεδονία λένε στο ΥΠΕΞ».

Ως «αντεθνική, κακόγουστη και παραπλανητική φάρσα εθνικιστικού παραληρήματος» χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κούτρας το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Και τονίζει ότι μόνο ως τέτοια φάρσα «μπορεί να εκλάβει κανείς το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» σχετικά με την ΠΓΔΜ, το οποίο αναφέρεται σε μια πρακτική διεκπεραίωσης εγγράφων που εφαρμόζεται απαρεγκλίτως από το 1995 με σκοπό την προστασία των εθνικών συμφερόντων της χώρας μας».

Αρνούμενος να σχολιάσει περαιτέρω το δημοσίευμα καταλήγει ότι «τελικά, σε κάθε εποχή υπάρχουν οι υπονομευτές που προσπαθούν να ρίξουν τα τείχη από μέσα».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:33